logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Orange - czy na majówkę jest promocja na dzwonienie i smsy ?

QuadDamage 02 Maj 2024 14:37 264 4
REKLAMA
  • #1 21067754
    QuadDamage
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    Siema.
    Pytanie jak w temacie, szukałem na necie, ale jedyne co widzę to jakieś promocje na zakup smartfona w niższej cenie, albo tańszy abonament w komplecie albo coś, co mnie w ogóle nie dotyczy i nie interesuje.

Mam telefon (nie smartfona) na kartę, co roku była jakaś promocja, że można było włączyć dzwonienie i sms-y (z internetu w tel nie korzystam, więc GB mi zbędne), a w tym roku chyba nic nie ma. Chyba że naprawdę jestem ślepy i nie mogę tego znaleźć. Czy w tym roku nie ma takiej promocji ? Wygodne i przydatne to było, dało się nawet aktywować kodem USSD :)
  • REKLAMA
  • #2 21067853
    pikarel
    Poziom 39  
    Ocena: 1827
    Przecież w Orange - także na kartę - rozmowy i SMS-y mogą być nielimitowane, więc czego ty szukasz?
    Kosztuje to 35 złotych miesięcznie.
    Jeśli nie masz aktywowanej tej usługi, to przeczytaj (cytat ze strony Orange), jak to zrobić:
    Cytat:
    Oferta bez limitu

Uruchom cykliczną usługę ‘Bez limitu’ w Orange na kartę wysyłając SMS o treści START CYKL na numer 813 (15 zł za pierwszy miesiąc, potem 35 zł), a zyskasz nielimitowane rozmowy, SMS‑y, MMS‑y i 25 GB Internetu w tym 5 GB w roamingu w UE *. (Łącznie zyskujesz 52,5 GB Internetu miesięcznie.)

W abonamencie to, o czym piszesz od niepamiętnych czasów jest bez limitu.
  • REKLAMA
  • #3 21067914
    darts
    Poziom 15  
    Ocena: 8
    Salonów Orange jak "mrówków", ciężkie drzwi mają, nie da się wejjść, zapytać, wybrać. Och co ja pocznę... A zapytam na Elce co mi potrzebne...
  • REKLAMA
  • #4 21067983
    E8600
    Poziom 41  
    Ocena: 2486
    Zapewne koledze chodziło o prezent na MAJÓWKĘ, który był co roku ale w tym go niema. Aktualne promocje warto sprawdzać tutaj: https://www.pepper.pl/search/promocje?merchant-id=129
  • #5 21067990
    QuadDamage
    Poziom 10  
    Ocena: 11
    @E8600 dziękuję za odpowiedź, o to mi chodziło.
    Temat można zamknąć.
REKLAMA