Awaria nagłośnienia Tesla S 2014 r. Przestały działać 4 głośniki, działają tylko 3 syczki z przodu. POMOCY. NIESTETY mam nagłośnienie standard:( Do premium jest filmik na YT, gdzie można znaleźć amplituner i go wymienić, ale do mojej wersji podobno trzeba wymienić jakąś płytkę na płycie głównej.... Nie wiem, czy sam to ogarnę:/ Miał ktos taki przypadek?? Nie znalazłem na Allegro nic związanego z nagłośnieniem z Tesli, żeby była jakaś płytka moduł. Czy ma ktoś pojęcie, co się stało?
AI: Czy próbowałeś już jakieś kroki naprawcze, aby rozwiązać problem z głośnikami? Jeśli tak, to jakie?
Nie
AI: Czy w ostatnim czasie miały miejsce jakieś zmiany lub zdarzenia, które mogłyby wpłynąć na działanie nagłośnienia, np. aktualizacje oprogramowania lub uszkodzenia fizyczne?
Nie
AI: Czy próbowałeś już jakieś kroki naprawcze, aby rozwiązać problem z głośnikami? Jeśli tak, to jakie?
Nie
AI: Czy w ostatnim czasie miały miejsce jakieś zmiany lub zdarzenia, które mogłyby wpłynąć na działanie nagłośnienia, np. aktualizacje oprogramowania lub uszkodzenia fizyczne?
Nie