logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Segway GT3D vs Ausom DT2 Pro – osiągi po odblokowaniu, wybór do Niemiec

batory92 02 Cze 2025 20:08 591 1
REKLAMA
  • #1 21567931
    batory92
    Poziom 3  
    Ocena: 1
    Witam, mam problem z wyborem hulajnogi. Do wyboru Segway GT3D oraz Ausom DT2 Pro. Problem polega na tym, że Segway GT3D ma pozwolenie na jazdę po drogach w Niemczech, gdzie obecnie mieszkam, lecz jest zablokowana na 20 km/h, a Ausom DT2 Pro to tylko off-road bez możliwości rejestracji. Moje pytanie jest następujące: gdybym odblokował jakimś cudem Segway GT3D, to czy osiągi byłyby podobne do Ausom? Co byście mi polecili w takim przypadku? Proszę o podpowiedź, jakąś burzę mózgów?
  • REKLAMA
  • #2 21568135
    pensjonat3
    Poziom 6  
    Ocena: 2
    Odblokować się da, jest jedno, jest, ale akumulator do wymiany na pojemniejszy, oryginalny padnie po kilku kilometrach. Posiadam akumulator do roweru elektrycznego 24 Ah, waga ok. 10 kilo, silnik moc 200 W, zasięg ok. 100 km. Mam również drugi tani akumulator kupiony na Alixsie, wg opisu 20 Ah, nie ma tyle, waży tylko 2,5 kilo, przejeżdżam na nim ok. 30 kilometrów.

Dodano po 4 [minuty]:

To samo jest z akumulatorami kwasowymi, ta sama pojemność, ale waga inna. Ten lekki jest tani, ale pusty w środku.
REKLAMA