logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Proszę o wsad do Thomson 32HS3013 z płytą 40-MT31EPA-MAC2HG i matrycą LVW320CSDX?

datafixbyter 14 Sie 2025 17:43 141 0
REKLAMA
  • #1 21635063
    datafixbyter
    Poziom 3  
    Poszukiwania wsadu do Thomson 32HS3013, 40-MT31EPA-MAC2HG, matryca LVW320CSDX E19 V18.
    Dodatkowe pytanie: czy jeśli z TV próbowałem zgrać wsad, zapisałem, potem wgrałem inny; jak chciałem wgrać pierwotny, to już nie reagował na pilota (nie uruchamiał się, ale dioda się świeciła i słychać było, że elektronika czymś zaczynała sterować). Napięcie na nóżkach na Winbond jest ok. 3,3 V. Myślicie, że lepiej spróbować zamówić nową kostkę i ją programować? Tak czy inaczej nie mam wsadu poza tymi, które znalazłem (ale nie działały) i swoim, który przestał działać.
    Proszę o pomoc
    AI: Do jakiego dokładnie układu potrzebujesz wsadu (np. pamięć SPI, eMMC, EEPROM)?
    WINBOND 25Q64FVSIG 1614
    AI: Jaki jest powód poszukiwania wsadu – jakie są objawy usterki lub co się dzieje z telewizorem?
    Telewizor wcześniej reagował na pilota, mimo że się nie włączał; napięcia prawidłowe, poszukuję wsadu.
  • REKLAMA
REKLAMA