logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak skonfigurować SmartPSS Lite na Windows do podglądu CCTV z DMSS – import danych

Yarpen_Zigrin 24 Lut 2026 15:08 702 2
REKLAMA
  • #1 21847521
    Yarpen_Zigrin
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    Mam na telefonie dostęp do CCTV w budynku przez aplikację DMSS. Administrator podał mi dawno temu jakieś dane do logowania i wystarczyło, jestem w zupełnie innej sieci niż CCTV (po prostu internet 5g)
    Chcę mieć podgląd na PC/Windows - internet podpowiada że potrzebna jest aplikacja SmartPSS lite.
    Zainstalowałem ją i jestem w kropce - gdzie i jakie dane podać na PC żeby uzyskać podgląd jak na telefonie?
    W aplikacji na PC w sekcji "Devices" jest "Import" - ale chce plik XML, podczas gdy w aplikacji na telefonie funkcja "Export" daje kod QR, którego SmartPSS nie 'widzi'.
    z góry dzięki
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 21847715
    adamjur1
    Poziom 42  
    Ocena: 999
    Manager urządzeń - dodaj wprowadź nazwę urządzenia-i teraz dwa kierunki- jak masz ip publiczne lub ustawienie na ddns wybierasz ip/domena i wpisujesz dane, jak numer seryjny to wybierasz numer seryjny do obsługi p2p i wprowadzasz go ( sposób tego logowania jest identyczny jak dmss.
    Potem jak ip/domena to jeszcze nr portu, a jak ns to użytkownika i hasło .
    Wszystkie te dane przepisujesz z telefonu i musi chodzić.
    Pozdr. J.
  • #3 21848197
    Yarpen_Zigrin
    Poziom 12  
    Ocena: 14
    >>21847715 Hej, dzięki, właśnie się odezwał admin i właśnie to logowanie przez SN potwierdził. Dzięki za pomoc!
REKLAMA