Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

schemat klimatyzacji citroen xsara

kkracz1 16 Mar 2006 18:51 110277 102
    PIOTR111
    Level 16  
    Witam
    CZy ktoś posiada jakiś schemat lub opis czujników silnika jakie są w
    ZX 1,9td 93r. Mam też problem z obrotomierzem
    Na naszym rynku nawet książki nie ma do tego autka
    Proszę o pomoc PIOTR
    PIOTR111
    Level 16  
    Witam
    Dziękuje za odpowiedż ale podana strona jest niedostępna
    A co do tej książki to lepiej się nie wypowiadać
    Nie pozostaje mi nic innego jak szukać dalej
    Pozdrawiam PIOTR
    SEILOR
    Level 17  
    Witam !!
    Poszukuję schematu instalacji elektrycznej do Xantii rocznik 2000, z silnikiem HDI ....
    Poprzecierane są wiązki złączy pod błornikami ...a bez schematu to mogiła...

Bardzo proszę o pomoc
    sheerkan
    Level 12  
    wie ktos moze z kolegow gdzie powinien byc podpiety przewod ktory dochodzi do pompy diesla w xm 2,1td??
    melonik25
    Level 11  
    Poszukaj na www.citroen.autko.pl
    robert zywy
    Level 2  
    potrzebuje pilnie schematu elek podłaczenia wiązki elek silnika z resztą instalacji
    radosny_w
    Level 11  
    Witam, szanowni Panowie mam problem z odpaleniem C3 Plurier, wszystko wskazuje na wstrząsówke, ale niestety nie mogejej nigdzie znalesc.... CZy mozecie mijakos pomóc..... posiadam wersje 1.6 benzyna rok 2003.. Z góry dziekuje..
    jaroslawk
    Level 21  
    Poszukuję schematu centralnego zamka w C15D
    czarek 0098
    Level 10  
    witam. ma ktoś może schemat do citroena ZX 1,4 bęzyna na jednopunkcje 95 rok najbardziej zalezy mi na komputerze i który kabel gdzie idzie :D
    eksodus
    Level 1  
    witam wszystkich.

Ojciec prosił mnie zebym poszukał w internecie schematu elektryki naszego pojazdu (Citroen ZX), chodzi o to, że po otworzeniu drzwi nie zapala się się światełko jak niegdyś, nie działa również "brzęczyk". Taki stan rzeczy bardzo irytuje mojego staruszka, jesli ktos ma pojęcie jak to naprawic czy gdzie znalesc odpowiedz to proszę o pomoc :)

pozdrawiam!
    lumix1
    Level 1  
    Witam
    Czy może ma ktoś opis i wartość bezpieczników w citroenie ax ?
    Z góry dzięki
    Pozdrawiam
    madjerfakier
    Level 11  
    Witam
    Poszukuje schemaciku do SAXO 1.1
    konkretnie interesuje mnei instalacja klimatyzacji
    jak co do czego podpiac
    jak rowniez schemat wewnetrzny sterownika
    ma ktos moze takie dane ??
    z góry dziekuje
    kindziorek
    Level 1  
    Witam,
    szukam dla taty schematu elektrycznego do Citroena ZX 1,4i. Wystąpiły problemy z alarmem np.sam się załącza i rozładowuje akumulator co bywa uciążliwe :|
    Z góry dziękuję za pomoc.
    MarCus0
    Level 11  
    Witam wszystkich.
    Poszukuję schematu elektryki do Citroena Berlingo 1,9D 1996r.
    Światła, korektor świateł kierunkowskazy. atc(malpa)o2.pl

Pozdrawiam
    Marek
    korsarz50
    Level 13  
    Citroen xara 1.9D 68KM 1998r. Potrzebuje wszystkiego, tzn. instrukcji obsługi, schematów i przede wszystkim danych serwisowych. co, jak i kiedy wymienić. Budowa silnika, czy rozpis deski rozdzielczej?
    gosc1
    Level 11  
    szukam schematu do saxo 1.4 99r , czy ktos moze mi pomoc ?
    Mercel1
    Level 1  
    Roger00 te schematy w jpg są po polsku?? i ile jest tych jpg?? bo nie mam tyle pkt a nie wiem czy oplaca sie wysyłać smsa
    sinner17
    Level 1  
    Witam.
    Poszukuje schematu zapłonu elektrycznego do AX 1.4
    szwaga
    Level 12  
    Witam !

bezskutecznie poszukuję schematu do Xsary Picasso 1,8 (2002) - czy ktoś może mi pomóc ?

pozdrawiam
    bailey1
    Level 1  
    jakby ktoś mógł pomóc, to bardzo przydałby mi się schemat elektryki do citroena jumpera 2.8 tdi rocznik 2004 i wyżej. Zgóry dziękuję:D
    gregorio4
    Level 11  
    Witam , poszukuję wszelkich danych i schematów do C8 2.0 hdi
    michalmic
    Level 12  
    potrzebuje informacji na temat umieszczenia centralki zamka w xsarze I
    marbed
    Level 15  
    RP wrote:
    Dla miłośników Citroena - będą 4 schemaciki.
    Citroen Xsara.pdf

Radek

A czy to są schematy Xsary I czy II ?
    Robert 66
    Level 12  
    witam :) mam do was wielką prośbę czy ma kto$ przypadkiem schemat instalacji elektrycznej do citroena zx ? Je$li znajdzie się kto$ kto ma to proszę o przesłanie na mojego maila dorki(malpa)vp.pl Bardzo mi na tym zależy
    adambat
    Level 2  
    Witam

Przestała mi działać tylna wycieraczka w Xsarze Break HDI.
    Przeglądając forum znalazłem kilka podpowiedzi (brak masy, uszkodzona wiązka w gumie do klapy) ale obmierzyłem co się dało i wszystko wygląda OK. Silnik wycieraczki też chyba jest sprawny bo po podniesieniu wycieraczki powoli kręci; co ciekawe tak samo reaguje na włączenie świateł!!
    Może ktoś mi coś jeszcze podpowie.
    Przydałby się schemat instalacji elektrycznej. Jeden już znalazłem ale według niego wycieraczka ma złączkę 4 pin a u mnie jest 3 pin i nic się nie zgadza.
    Pozdrawiam i czekam na pomoc.
    BORAT19
    Level 1  
    Witam posiadam Xsarę I 2000r. i mam nastepujący problem potrzebuje schemat a dokładniej coś obrazującego jak podłączyć przekaźnik halogenów przednich...gdyż orginalny przekaźnik się zepsuł a że ciężko dostać taki sam w którym wtyki idealnie by pasowały to kupiłem "uniwersalny" o parametrach takich jak powinny być ale treaz metoda drutowania muszę to podłączyć i tu właśnie problem jak zrobić żeby nie spalić. Bardzo proszę o pomoc;) pozdrawiam