Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

schemat klimatyzacji citroen xsara

kkracz1 30 Jan 2009 21:34 110298 102
    qmshallo
    Level 1  
    Witam! Czy dysponuje może ktoś schematami skrzyni biegów citroena kombi c5 2.0 (benzyna) z 2004 roku, to jest ta starsza seria? z góry dziękuję za wszelkie info. Proszę o kontakt mailowy: qmshallo(MAŁPA)gmail.com
    pozdrawiam!
    przemek_2777
    Level 1  
    kolego a gdzie sąbezpiczniki od świateł mijania i drogowych ? bo ja tam nie widzę
    motochrapek
    Level 11  
    monterek3 wrote:
    Służe pomocą i radami. Mój nr. tel. 501669593
    Pozdrawiam

Wojtek

Witam kolegę i mam taki mały problem z Citroenem XM 2.1D rok 93

Problem polega że brak jest włączenia dolnych kontrolek np: ładowania, otwierania drzwi i itd... przez co brak jest kierunkowskazów, ładowania akumulatora i teraz po sztucznym podłączeniu kontrolki do wzbudzenia alternatora oczywiście jest ładowanie !!! i zapala się kontrolka akumulatora na dolnym pasku kontrolek i np: otwarcia drzwi i po włączeniu kierunkowskazu obojątnie którego zaczyna przekażnik kierunkowskazów szaleć zachowanie jak by nie miał masy a po wyłączeniu silnika i włączeniu kluczyka na pierwszą pozycję nic nie zapala się na dolnym pasku kontrolek natomiast na drugiej pozycji wszystko ok z główną tablicą wskażniki itd... i gdzie tu szukać przyczyny ?. Proszę o pomoc w tym temacie !!!.

:cry:
    Pozdrawiam
    majsterek119
    Level 2  
    Witam
    Szukam schematu elektrycznego do Citroena Xsary 1999r. silnik 2.0 HDI.
    A może wie ktoś gdzie jest układ do którego podłączona jest pompa paliwa. Wiem że musi być jakiś układ bo po przekręceniu kluczyka włącza ją na kilka sekund.
    Z góry dziękuje
    rafael821123
    Level 2  
    poszukuje shematu czytnika immobilizera do berlingo. zostalo uszkodzone. bardzo prosze. dziekuje
    monterek3
    Level 16  
    UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!! UWAGA!!!!!! NR. TEL. NIE AKTUALNY !!!!!!!!!!!!!!!!
    jagy
    Level 1  
    A może ma ktoś schemat oświetlenia wnętrza Berlingo 2,0HDI 2004r, bo mi padło.
    blind73
    Level 2  
    Witam! Czy może ktoś ma schematy do reflektorów skrętnych do citroena c5 2005r chodzi mi o schematy skrecania i samopoziomowania reflektorów
    maciek21012
    Level 1  
    witam wszystkich.moze ktos wie jak podlaczyc bezposrednio do komputera potencjometr położenia przepustnicy w zx 1,4.mam uszkodzone te 4 przewody i robia mi zwarcie przez co silnik mi co chwile gasnie
    dawid0180
    Level 1  
    witam szukam schemtów podłaczenia kontrolek w zegarach do bezpieczników.w serwisie pomieszali kable i nie wiem gdzie szukać j czego,auto to citroen xsara 1.4 2000r.