wiem że to ma być chyba w akustyce ale mi sie pomylilło
================
Mam taki problem że chcialbym sobie sprawić jakiś mocny wzmacniacz i do tego kolumny takie żeby rozkręciły niejedną imprezke (pewnie ze 100 W musialoby być ) Tylko że na fula muze będe mógl słuchać góra 1 % całego słuchania a reszte niestety dość cicho bo moim domownikom to przeszkadza niestety (nie wiem czemu
) Myślicie że słuchanie cichej muzy na mocnych głośnikach popsuje wtedy bardzo jakość dźwięku?
Chciałbym zaznaczyć że audiofilem nie jestem ale lubie doby dźwięk, a jak widze że ktoś słucha muzy z "plastików" za 20 zł. to ręce opadają
Obecnie jestem posiadaczem wieży Sony PMC301L(pobór prądu 55 W) z prawie uszkodzonym jednym kanalem ale wieża i tak gra znośnie tylko że bez stereo :/ I faktycznie najlepszy dźwięk słysze jak jest ustawiona na 60 % . Podobnie najlepsza jakość na sluchawkach ( PhilipsSBC HP200 ) jest jak grają z 90 % ...
================
Mam taki problem że chcialbym sobie sprawić jakiś mocny wzmacniacz i do tego kolumny takie żeby rozkręciły niejedną imprezke (pewnie ze 100 W musialoby być ) Tylko że na fula muze będe mógl słuchać góra 1 % całego słuchania a reszte niestety dość cicho bo moim domownikom to przeszkadza niestety (nie wiem czemu
Chciałbym zaznaczyć że audiofilem nie jestem ale lubie doby dźwięk, a jak widze że ktoś słucha muzy z "plastików" za 20 zł. to ręce opadają
Moderowany przez kosmita:Przenioslem z Audio
Wpis dokonany w dniu: 2006-01-01 o godzinie: 21:53