krystian_28 niestety nie mogę podać takiej informacji z różnych powodów.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregregor10 wrote:Barthezz- heh , smieszne , u mnie w ogoolle nie slychac zadnego pagorka w oikolocy 60Hz, spokojnie niosa do 40Hz , bez zajakniecia nawet na wymagajacych kawalkach , i jak leca sobie po 450W to nic im sie nie dzieje , dawalem im 506W ,i musze przyznac tyle to juz jest za duzo nie probowalem nawet dluzej grac ,bo mam glosniki jak nowki , ale nie zgodze sie z tym ze zawieszenie sie rozlazilo , wychylenia sa duze , ale nie jakies masakryczne zeby glosnik chcial sie rozleciec , i tuba mi nie skwierczala przy tej mocy , dziwne.
Jedneak 450W sinusa spokojnie sobie przyjmuja , a kto nie wierzy to niech do minie wpadnie to mu pokaze to posiedzimy pogramy posluchamy i przy okazji zmieni zdanie zze zeusy maja jakis pagurek w okolicy 60hz i ze nie wytrzymuja 450W sinusa
Alton - szkoda ze dostales wybrakowke , ale to nic przyjdzie ci nowka i bedize wymiatal :d, mowisze ze szumy sa w porzadku, wiec pozostaje mi tylko pogratulowac zakupu,
EDIT - barthez , dla ciekawosci , podaj mi pare kolumn w cenie do okolo 1000zl za uzywane w bdb stanie , i o lepszych parametrach niz zeusy :d, moc minimum 250W sinus , szersze pasmo , taka sama efektywnosc , itd.
Pozdrawiam!
pcmaniaczek wrote:gregor jak sprawdziles ze schodzą do 40 hz ? producent podaje ze min. 50 hz odtwarzają te kolumny :>
Alton czemu nie mozesz powiedzieć ?:p
i jak to podpiąć do komputera ??
prosze o fotke modelu p1200
Dodano po 9 [minuty]:
alton skoro mnie pisales skad masz wzmaka na priv to czemu na ogulnym nie piszesz :> wszedles w jakis uklad z tym kolesiem :>
barhezz skoro te kolumny to taki shit to co innego moge kupić do hardcorowo glosnej muzy ??? bo chyba nie zeusy 300 w ktorych bym rozwalił tubki po jednej nocy słuchania muzy ....
i jescze jedno,nie dziwie sie że dudniły i tuba skwierczała na polu !! bo to kolumny do pomieszczeń zamkniętych !!!!!!!!!!!!!
co do mocy to NA oko daje im : 120 wat na bassy i ze 40 na tube :p
gregor10 wrote:barthez - o nie, nie zgodze siez toba , nigdy jeszcze nie slyszalem zeby mi ktory basowy w dno uderzyl , z moze miales wersje zeusów <podobno jest taka nowa z tuba 100W i basowymi po 80W.> i przez to takie cuda ci wyszly , ale ja ci mowie tylko ze 450W wytrzymuja i maja sie dobrze,
wlasnie a co do xmax-u , z tegop co wiem to sie go wylicza tak xmax-wysokosc czewki - wysokosc nabiegunnnika /2 , nie wiec xmax= 18,5mm-6mm/2=6,25mm ? , wiec jak widzisz xmax jest tu 6,25mm a nie 3,25 , chyba ze nie tak liczy sie xmax ?
Voyagerki za slabe , one maja dwa gdn 25/80 , wiec 160W , a zeus 30/120*2 =240W
A te gdn w zeusach nie maja takiego zwyklego zawiesznia , jest duzod duzo twardsze , niz np. w gdn 30/60/1 bo mam go prz sobie ,
A co do uderzania o dno, to nawqet zawieszenie na to nie pozwoli , jak dopchne mambrane do konca ile sie da to cewka nie dotyka jeszcze dna
Pozdrawiam!
Ps. pokaz mi kolumny z moca nominalna min 250W i zeby nie mialy tych wad co zeusy i o takiej efektywnosci i jakosci
pcmaniaczek wrote:DJ Jon-X : wiesz co to Savoir-vivre ???
To zasady Kulturalnego wychowywania np. przy stole,nauki pochodzące z Francji stąd ich francuska nazwa !
Co według Ciebie napisałem takiego nie kulturalnego ??? ,pozatym piszesz strasznie chaotycznie !
Do kogo to miało być z tym że sprzedawca jest sprzedawcą i będzie bajki pisał ???
Jeśli do mnie i sprzedawce tonsili to jest to mój znajomy,to tak dla twojej informacji !
I dlaczego uważasz że p900 puści tonsile w proch przy akcjach wybijania korków ??? Umiesz uzasadnić chociaż jedną rzecz ?
Quote:2x nadstawka na 2xBeyma CM8B lub 2xCM12 zależnie od funduszów + GDWT9/80/5F lub GDWT12/150, za bas odpowiedzialny by były dwie skrzynie na albo STX GDN38-300-4-AE lub jak kto woli 2x tuba projektu DJ Bolo na STX GDN30-200-X-AE.