Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

TV Elemis 5511ST - problem z wizją na AV

18 Sty 2006 16:34 1543 7
  • Poziom 11  
    Jak w temacie. Wszystko normalnie działa a po przejściu na AV wizja wygląda tak jak na zdjęciu. Dodam, że fonia działa normalnie. Kabelki raczej OK. Pozdrawiam.
  • Poziom 25  
    A jakie jest źródło sygnału AV?
    Czy do wejścia Euro jest doprowadzany prawidłowy sygnał video?
    Radziłbym sprawdzić źródło sygnału na innym telewizorze.
  • Poziom 11  
    Żródło sygnału (Tuner Sat Philips 6010), jak i kabelek Euro sprawdziłem wczesniej. Dopiero po testach na innych odbiornikach, z róznymi źródłami syganłu oraz z wieloma kabelkami wysłałem wiadomość na to forum.
  • Poziom 21  
    Jeśli masz moduł ME2041 to sprawdź C903 T901 T902 ew.T907-bo na nim rozdziela się video na synchro
  • Poziom 11  
    Niestety nie dysponuję takim modułem.
  • Poziom 21  
    Kurcze coś taki tajemniczy - napisz coś o module AV
  • Poziom 41  
    Jest tam przełącznik tv/av z sygnałami Videoo



    Wymień scalak TEA2014
  • Poziom 1  
    witam,
    mam podobny problem z elemisem5511st, mianowicie chodzi o to, ze po podlaczeniu dowolnego zrodla do av i przelaceniu nakanal AV, pojawia sie waski pasek ktory porusza sie z jedngo rogu do przeciwnego - podobnie jak na zdjeciu, pasek ten wyglada tak jakby to caly obraz byl zwezony do tego paska,
    prosze o pomoc, czy wymiana TEA2014 jest rozwiazaniem?