Chciałbym wiedzieć czy zastosowanie żarówek 100/90 wpłynie negatywnie na elektrykę poloneza i żywotność reflektorów.
proszę o radę
pozdrawiam
proszę o radę
pozdrawiam
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therempiekacz wrote:ten policjant byl trzezwy?gadałem z gliniażem z drogowki i powiedział ze są dozwolone tylko zeby ta imitacja xeonów nie swiciła bardzo niebieskim swiatłem. Powiedział tez ze im sie nie chce rozkładac reflektoró i sprawdzzac czy maja homologacjie i takie inne zeczy. a pozatym wszystkie zarówki sprzedawane w supermarketach śa dozwolone. to sa slowa policjanta z drogówki.
slon wrote:o janie opowiadaj facet że żarówka 55/60 daje więcej światła jak 100/140 wkręć sobie w domu 60w a potem pozmieniaj na 100W jezeli jest to dla ciebie to samo to o czym my tu dyskutujemy ? równie dobrz bedziesz siedział przy świeczce i powiesz że daje więcej światła jak słońce , A jeżeli mówimy o żarówkach 100/140 to sobie kup i sobie sprawź jak cie na nie stać a dopiero potem dyskutuj
Michal22091983 wrote:oczywiscie ze wplywaja negatywnie, powie CI to kazdy uczciwy sprzedawca w sklepie motoryzacyjnym czy innym sklepie z oswietleniem samochodowym.Chciałbym wiedzieć czy zastosowanie żarówek 100/90 wpłynie negatywnie na elektrykę poloneza i żywotność reflektorów.
proszę o radę
pozdrawiam
slon wrote:nie opowiadaj facet że żarówka 55/60 daje więcej światła jak 100/140 wkręć sobie w domu 60w a potem pozmieniaj na 100W jezeli jest to dla ciebie to samo to o czym my tu dyskutujemy ? równie dobrz bedziesz siedział przy świeczce i powiesz że daje więcej światła jak słońce , A jeżeli mówimy o żarówkach 100/140 to sobie kup i sobie sprawź jak cie na nie stać a dopiero potem dyskutuj
slon wrote:może jestem zarozumiałyi chamski ,ale pewne twierdzenia trzeba poprzeć faktami bo załozyć nowe opakowanie i napisać na nim blue-coś tam może każda firma....