Szukając programatora nie zaczyna się od znalezienia schematu, tylko od jakiegoś sensownego i działającego oprogramowania. Wydaje mi się że widziałem ten programator i program do niego to tylko listing napisany w pascalu. Skoro nie masz do niego działającego softu to bez sensu składasz ten programator bo i tak nie wgrasz nim hexa. Ale może jeszcze znajdziesz coś działającego w sieci - stronę autora. Jak znajdziesz soft będzie można się zastanawiać co dalej.
Optymistyczna wersja jest taka że jak już znajdziesz ten soft i podłączysz programatora to za pierwszym razem wszystko się wgra i będzie pięknie. Z tym że to bardzo optymistyczna wersja bo z doświadczenia wiem że po drodze może pojawić się trochę problemów. Świadczy o tym również masa postów na elektrodzie w tematach dotyczących programatorów.
Optymistyczna wersja jest taka że jak już znajdziesz ten soft i podłączysz programatora to za pierwszym razem wszystko się wgra i będzie pięknie. Z tym że to bardzo optymistyczna wersja bo z doświadczenia wiem że po drodze może pojawić się trochę problemów. Świadczy o tym również masa postów na elektrodzie w tematach dotyczących programatorów.