Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
SterControl
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Sterowniki do Fujitsu-Siemens Amilo A7640

dj-norek 15 Lut 2006 17:26 4088 6
  • #1 15 Lut 2006 17:26
    dj-norek
    Poziom 21  

    witam
    dzis udalo mi sie uruchomis mojego amilo, zainstalowalem XP i brakuje mi sterownikow do: dzwieku, kontrolera video, kontrolera USB, podstawowego urzadzenia systemowego i do modemu. Wiem tylko ze karta dzwiekowa jest tam na Audio Drivers SIS7012, sciagnolem jakis sterownik do tego ale nie chce sie karta ta zainstalowac. Czy ktos moze podac mi miejsce gdzie znajduja sie sterowniki do w/w urzadzen? Amoze ktos wie na jakich chipsetach sa oparte te urzadzenia to wtedy sobie juz jakos znajde drivery
    pozdrawiam

    0 6
  • SterControl
  • SterControl
  • #3 15 Lut 2006 22:03
    dj-norek
    Poziom 21  

    dziekuje, wszystko juz mam. Ale mam jeszcze takie pytanie: procesor mam AMD 3000MHz. Zainstalowalem drivery do CPU i teraz mi pokazywalo w win xp raz 400Mhz a raz 800Mzh predkosci procesora. Odinstalowalem te drivery i teraz mi pokazuje 1,6 Ghz, ale wydaje mi sie ze to u tak za malo. Co powinienem zrobic zeby pokazywalo mi tyle mhz ile byc powinno?

    0
  • #4 16 Lut 2006 11:27
    woto0
    Poziom 18  

    Może trzeba przestawić ręcznie na płycie głównej?

    0
  • #5 16 Lut 2006 13:39
    dj-norek
    Poziom 21  

    Chyba nie, w biosie pokazuje AMD 3000+ w windowsie w sumie tez pokazuje ze jest procesor 3000 + ale predkosc w mhz raz 400 raz 800 a raz 1600 i nie wiem co z tym zrobic

    0
  • #6 16 Lut 2006 14:13
    x3rox
    Poziom 20  

    pokazywanie jest chyba mało istotne ważne że w biosie jest OK

    0
  • #7 16 Lut 2006 22:10
    dj-norek
    Poziom 21  

    no ale jesli w programie diagnostycznym i samym win pokazuje ze procesor pracuje z predkoscia 400 czy 800 to chyba z taka pracuje, czy moze byc tak ze pokazuje 400 a pracuje z 3000???

    0
  Szukaj w 5mln produktów