Witam, mam problem z Mercedesem 190 E 2,0 z automatyczną skrzynią biegów z 1989 roku. Problem z tym samochodem polega na tym, że gaśnie on po rozgrzaniu się po przejechaniu pewnego dystansu. Czasem jest to niewielka odległość, czasem duża. Często samochodu nie można w ogóle odpalić. Czasem odpala bez najmniejszego problemu. Czasem dochodzi do tego, że po rozgrzaniu się silnika z pod maski leci dym, czasem ten dym wydostaje się z komory silnika do kabiny i wylatuje z pod deski rozdzielczej. Pachnie spaloną izolacją bądź jakimś olejem. Czasem podczas jazdy samochód się zaczyna "dusić", traci moc i nierówno pracuje. Dodam tylko, że w ostatnim czasie samochód przeszedł remont, ma wymienione kable i świece. Co to może być? Zaprowadziłem go do elektromechanika, a ten powiedział mi, że to może być moduł, ale dokładnie nie może stwierdzić, gdyż nie ma odpowiednich łączy do komputera w tym samochodzie. Wydaje mi się, że to nie jest wyczerpująca odpowiedź, dlatego proszę was o poradę, co to takiego może być. Czy to może być moduł i ile może to kosztować.