Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Alarm Alcatraz AC301HC SMALL

kowalski22 21 Mar 2006 21:17 4703 4
    kowalski22
    Level 11  
    Zwracam się z prośbą do życzliwych o pomoc w przesłaniu schematu alarmu alcatraz AC 301 HC SMALL lub w określeniu które styki wychodzące z centralki są wtykami przycisku serwisowego gdyż mam problem z pilotem po prostu przestał reagować w związku z czym chciałbym sprawdzić kombinację wprogramowania ponownego transmitera być może to sprawi że spowrotem będzie reagował.
    Mój email:meteor32@wp.pl
    Dziękuję za pomoc
    ATOS1610
    Level 12  
    Mam ten sam problem ... proszę o schemat. Nie mogę zaprogramować 2 pilota :cry:
    hefid
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Przeniosłem z: Schematu/instrukcji…
    ATOS1610
    Level 12  
    A co w przypadku jak się ma dwa alarmy? U mnie wychodzi (Opel Omega B), że mam fabryczny (taki wielki gruszkowaty pilot) i działa tak:Po wciśnięciu dwukrotnym przycisku "zamknięte auto" uzbraja się alarm.Alarm wtedy podłączony jest do klaksonu.
    Mam też alarm Alcatraz AC 3001 HCSmall i on ma własną syrenę.
    Mój problem jest następujący. Do pierwszego alarmu posiadam tylko 1 pilota, do drugiego dwa piloty lecz jeden nie działa (nie mogę go zaprogramować i nie działa od dzisiaj chyba z przepracowania jeden przycisk) pilot działający alarmu Alcatraz ma zasięg 1m lub nawet mniej. Gdy np. zostawię otwarte okno to uzbraja mi się alarm Alcatraz a jego nie odblokuję pilotem od fabrycznego alarmu. Natomiast piloty obu systemów obsługują mi niezależnie otwieranie i zamykanie centralnego zamka.