Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Radio Gamma Volkswagen. Mam kod. Jak uruchomić radio?

pablo1 20 Apr 2006 14:40 6280 8
    pablo1
    Level 15  
    Witam ,mam takie radyjko mam kodzik i nie potrafie go uruchomic .Nie ma numeru tej Gammy, jest tylko opis na bocznej sciance Gamma 1J0 035 186 D Made in Portugal.Po wlaczeniu radyjka pojawia sie 1SAFE po w prowadzeniu kodu jest 2SAFE co sugerowaloby na bledny kod ,ale po chwili pojawia sie 1SAFE i tak w kolko.Ma ktos jakis pomysl na to radio. Radyjko w sprowadzonym samochodzie .
    Z gory dzieki za pomoc.
    pkhenr
    Level 32  
    Powinien błędy zaliczać chyba, że pamięć już przejechana przy czytaniu jako np. inna. Kiedyś mi się tak stało na takim samym, bo to chyba Grundig.
    SlaweK
    Level 43  
    Jeśli Gamma to Philips. Zachowanie wskazuje na zły kod i złe podłączenie zasilania lub uszkodzenie radia.

Przypominam że nie liczymy tutaj kodów a w binie i tak nikt nie jest w stanie stwierdzić czy są pomieszane dane. Czasem na próbę należy podłożyć sprawną zawartość na której sprawdza się radio a potem poprawia oryginalną by zachować jak najwięcej oryginalnych danych.

SławeK
    pablo1
    Level 15  
    Tak ta Gamma to Blaupunkt,ale chyba pamiec uszkodzona , bo wydaje sie ze powinna zliczac ilosc blednych wprowadzen ,a to w kolko 1 i 2, 1 i 2,z tym ze po 2 trzeba czekac tak 10 minut na mozliwosc wprowadzenia kodu, a gdy po wprowadzeniu pojawi sie 1 SAFE trwa to kilka sekund.
    Pozdrawiam...
    TYTUS...
    Level 32  
    W Vw więcej jak SAFE 2 nie wyskoczy. Masz zły kod i wpisywanie nic ci nie da.
    matidanko6
    Level 27  
    Na pewno masz błędny kod. Sprawdź go jeszcze raz albo podmień pamięć aby się upewnić.