Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Chcię kupić skaner częśtotliwosci, który umożliwi mi nasłuch

vip.ryb 12 Jun 2006 10:25 1700 5
    vip.ryb
    Level 12  
    Witam,

Mieszkam około 3 km od lotniska i chciałbym kupić skaner częśtotliwosci który umożliwi mi nasłuch pasma lotniczego oraz służb mundurowych.
    Zastanawiam się nad modelami podanymi poniżej:

Alinco DJ-X3E
    Uniden UBC 72 XLT
    http://www.allegro.pl/item108591402_skaner_odbiornik_gre_psr_282_8_33khz_.html

A może ten:
    http://www.allegro.pl/item109497825_skaner_odbiornik_radioshack_pro_70.html
    Cena zachęcająca :)

Jednocześnie nie chciałbym wydać więcej niż 500 zł
    Proszę o poradę który wybrać ?

Z góry dzięki.
    SP5IT
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Ja bym kupował Unidena. Reszta, to jakieś "wynalazki".
    Michał
    SP5IT
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Poczytaj w jakich zakresach one słuchają i ile mają pamięci. 80 komórek, to troche mało.
    BC-92XLT słucha w lotniczym, 60 nie, także odpada. I obstawiam Unidena.
    Michał
    vip.ryb
    Level 12  
    Nastawiłem się zgodnie z poradą na Uniden BC-92XLT i zastanawiam się nad kupnem na eBay - koszt około 420,00 zł z przesyłką.

Tylko zastanawiam się jak długo trzeba czekać na przesyłkę, czy ktoś już może kupował przez eBay ?
    grzegorz kk
    Level 13  
    vip.ryb wrote:
    Nastawiłem się zgodnie z poradą na Uniden BC-92XLT i zastanawiam się nad kupnem na eBay - koszt około 420,00 zł z przesyłką.

Tylko zastanawiam się jak długo trzeba czekać na przesyłkę, czy ktoś już może kupował przez eBay ?

Witam.
    Mam identyczny dylemat chciałem się zapytac czy ktoś kupował co kolwiek na ebay.pl bo niedlugo mam zamiar kupic jedno rzecz tyle że przesyłka prawdopodobnie będzie szła z Francji :)i nie wiem jakie będą opłaty (etc) już ze wszystkim. obliczyłem że razem ze wszystkim z zapłatą za skaner i opłatą za przesyłke wyniesie mnie ok 403 zł.
    Pozdrawiam.
    I mam nadzieje że ktoś się wypowie :|.
    Zycze wszystkim wesołych świąt.