Witam!!! Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu zmywarki. W moim przypadku jest to ta wersja węższa (45-cm tyle miejsca zostawiłem w meblach... więcej nie będzie - ale opinie o typowych 60-tkach też są mile widziane). Czy na podstawie swoich doświadczeń możecie mi jakąś polecić? Szperałem po dziale "agd i syst. grzewcze" w poszukiwaniu najczęstrzych wad poszczególnych marek i im więcej przeglądam, tym bardziej "zielony" jestem. :/ W jednych często wysiadają pompy, w innych hydrostaty... itp itd.
Więc tak: szukam sprzętu do ktorego można kupić tanie częsci zamienne, jest łatwy w naprawie (i mało skomplikowany w budowie - "elektroniczna regulacja kosza" naprawde mnie nie interesuje
) i który mi posłuży ładnych kilka- (miejmy nadzieję, o ile to wogóle możliwe w erze włoszczyzno-chińszczyzny) -naście lat. Jak do tej pory nakierowałem się na Whirlpoola? słusznie? może jednak coś z AEG/Electrolux (chociaż tu obawiam się trochę sterowników). A może jednak Bosch?
Więc tak: szukam sprzętu do ktorego można kupić tanie częsci zamienne, jest łatwy w naprawie (i mało skomplikowany w budowie - "elektroniczna regulacja kosza" naprawde mnie nie interesuje