Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

samsung x640 ktos wie co nie działa??

23 Cze 2006 11:19 860 3
  • Poziom 10  
    witam mam taki problem morze ktoś mi pomoże otóż to samsung działał normalnie ale jak się nim bawiło to rozgrzewała sie bateria i on w dolnej części do temperatury na ok 40-50 stopni może więcej i po chwili wyłączył się nie reaguje na włącznik i na ładowanie został wymyty w wanience ultradzwiękowej kilka cykli mysia i grzania ale nic nie dało co padło ?? mam druga płytę ale nie wiem co przełożyć by działał
  • Spec od GSM
    ladowarka orginał??
    to raz dwa posuzkaj ukladu od ładowania tak jak c100 wszystkie samsungi przewaznie padaja na tym... ale nie pamietam jaki dokładnie układ jest własnie w tym modelu za to odpowiedzialne...

    pozdrawiam leon.
  • Poziom 16  
    Zobacz który układ sie grzeje

    pozdro 600
  • Poziom 10  
    ładowarka jest oryginalna a w tym momęcie nic się nie grzeje coś padło całkowicie nie ładuje i nie włacza się :/


    ok jako ze nie moge wprowadzać postu po poście dopisuję

    telefon się włącza wymieniłem diode to chyba dioda znajduje się po prawej stronie zaraz obok styków baterii i telefon się włączył ale się grzał

    wiec skusiło mnie wymienic układ poniżej taki kwadratowy cztery łapki po jednej i po drugiej stronie i diode identyczną jak ta pierwsza ale po lewej stronie i rezystor zaraz obok niej telefon działa i nie grzeje się ale grzeje się podczas ładowania i nie wiem czy te typy tak mają czy tojest normalne ?? wolę wiedzieć nim spalę częśc którą juz wymieniłem bo nie mam drugiej narazie powiedzcie jak wiecie czy mogę ryzykować ładowaniem czy to grzanie sie przy gnieździe ładowania jest normalne podczas cyklu ładowania ?? ps samsungów nie czaje dotychczas robilem głównie nokie