Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Carpower neokick 165. Opinie na temat głośników. Wzmacniacz Carpower 604.

witpol76 23 Jun 2006 20:28 2498 7
    witpol76
    Level 9  
    co sądzicie o tych głośnikach chce je kupic do fabi pod wzmaka carpower 604 radio LG LAC-M8410R
    crazy_88
    Level 42  
    a moze cos lepszego moze power bassy??
    witpol76
    Level 9  
    POWERBASA nie chce już kilka razy opinia o tych głośnikach troche zjechała a carpowery neokick zamówiłem tylko chciałbym się dowiedzieć opini kto już ma takie głośniki sama budowa i wygłąd głośnika moim skromnym zdaniem budzi respekt
    crazy_88
    Level 42  
    no to nam napiszesz jak gra jak juz dostaniesz przesylke i zamontujesz??
  • Helpful post
    dave_19
    Level 23  
    hmm glosniki dosyc nietypowe pod wzgledem budowy jak na 16.5.
    2 x 4 ohm pozwoli na lepsze wykorzystanie wzmaka. xmax tez calkiem spore. mysle ze bedziesz zadowolony z tego zakupu. pozdr
    witpol76
    Level 9  
    witpol76 wrote:
    co sądzicie o tych głośnikach chce je kupic do fabi pod wzmaka carpower 604 radio LG LAC-M8410R

zamontowałem głośniki to co potrafią zrobić z dzwiami to nieda się opisać z zewnątrz widać jak chodzi blacha dzwi ,jestem w szoku jakościa grania i mocą
  • Helpful post
    dave_19
    Level 23  
    to proponuje zebys sie podzielil wrazeniami z innymi i wpisal post " Dobor zestawu odseparowanego na przod .."
    mukade
    Level 31  
    No włąśnie, koniecznie się wypowiedz w temacie przyklejonym. Gdzieś na innym forum widziałem dokładną recenzję tych głośników tylko nigdzie nie moge jej teraz znaleźć. Ponoć świetny produkt. Pozdrawiam. ps, już znalazłem http://akustyka.info/forum/viewtopic.php?t=131