Bajka do zrobienia, masz szczęście,bo wczoraj robiłem takiego, odkrecasz osłonę na czterech śrubkach i osłonę kolumny kierownicy na trzech i masz dostęp do wszystkiego, odcinałem plusa po stacyjce w jej wiązce (niegasnący), chyba był niebieski, stały plus był na białym, krańcówki drzwiowe są przy lampce oświetlającej nogi zielono-czerwony, albo też przy module zamka po lewej stronie kierownicy, kierunki łapałem w progu kolory żółto-brązowy i żółto-niebieski (w rozpiskach są niby jeszcze z szarą kreską ale ja jej nie zauważyłem) w nowszym modelu mogą być na niebiesko-białym i niebiesko-czerwonym (ja miałem ten pierwszy zestaw kolorów), zamek centralny dwie masy przy module różowo-czarny zamknij i brązowy otwórz (w nowszym szaro-czarny i biały), miałem kombi-pociągnąłem kabel do tylnej lampki, jest problem z przejściem,pod maskę, na ściance grodziowej, na dykcie poniżej kielicha (strona kierowcy) masz lekko natrasowany okrąg i pod nim jest zaślepiony twardą tekturą otwór, trzeba go przebić i jesteś w środku, musisz się dobrze przyjrzeć to go zauważysz.
Dodano po 1 [minuty]:
przy sprawdzaniu zamka trzymaj wciśnietą krańcówkę i pozamykaj inne drzwi.