Witam. Mój ojciec posiada keyboard Technics KN800 który działał sprawnie...do czasu kiedy pewnego pięknego dnia przyszedł do nas nastoletni kuzyn i zaczął"grać" na keyboard`dzie. Po 15min jego zabawy przestały działać wszystkie instrumenty perkusjne, nawet te w podkładach muzycznych. Domyślam się, że nie jest to usterka mechaniczna (chociaż nie wykluczam takiej opcji). Prawdopodobnie poprzestawiał to i owo ( a jest co przestawiać). W znacznej większości urządzeń (w których można przestawiać różne funkcje, programować itp) występuje opcja przywrócenia domyślnych ustawień (w opcjach, bądź czasami także pod obudową). Prawdopodobnie opcja ta jest opisana w instrukcji, ale niestety posiadam ją tylko w j. niem, fra i ita. Gdyby była po angielsku to raczej nie byłoby problemu.
Wiem że temat jest troche na uboczu "tradycyjnej" elektroniki, ale może znajde chociaż jedną osobę która będzie znała rozwiązanie mojego problemu??? Z góry wielkie dzięki za jakiekolwiek wskazówki.
Wiem że temat jest troche na uboczu "tradycyjnej" elektroniki, ale może znajde chociaż jedną osobę która będzie znała rozwiązanie mojego problemu??? Z góry wielkie dzięki za jakiekolwiek wskazówki.