witam. mam taki mały problem, kupiłem internet komórkowy z Orange, podłączyłem itd wszystko działa z tym że mam strasznie wolny transfer:/ i ogólnie miałem zaniki sygnały więc zakupiłe antene kierunkową i o ile zasięg w wirelessie mam na fulla to transfer sie nie zmienił.. a powinien.. przynajmniej wynika tak z rozmowy z ludźmi z orange i innymi właścicielami takich antenek wspomagających.. macie jakieś pomysły co robić?
acha i jeszcze jedno ptanie, przy kreatorze połączeń Ci z orange kazali mi wybrać gprs-a, ale ten csd/hscsd przeciez powinien dzialac szybciej.. z tym ze nie wiem czy jezeli wybiore ten typ transmisji, to nie bede płacił większego rachunku?? jeżeli ma ktos takiego neta to prosze o odpowiedź i jakieś wskazówki.. słyszałem też że niektórzy łączą sie przez edge.. i jak ja moge to zrobić? pomocy
acha i jeszcze jedno ptanie, przy kreatorze połączeń Ci z orange kazali mi wybrać gprs-a, ale ten csd/hscsd przeciez powinien dzialac szybciej.. z tym ze nie wiem czy jezeli wybiore ten typ transmisji, to nie bede płacił większego rachunku?? jeżeli ma ktos takiego neta to prosze o odpowiedź i jakieś wskazówki.. słyszałem też że niektórzy łączą sie przez edge.. i jak ja moge to zrobić? pomocy