Witam wszystkich mam problem z mini dyskiem mianowicie nie nagrywa Po włączeniu przycisku REC pojawia sie na przemian napis PROTECTED oraz C11 dyskietki oczywiście sa sprawne i zabezpieczenie jest odblokowane na dyskietce Prosze was o pomoc wiem że napewno nie obejdzie sie bez serwisu ,jaki ewentualnie laser jest potrzebny do tego modelu
czy np.KMS 150A
CZY KMS 260B
niewiem naprawde czy laser musze kupić w raz z mechanizmem jak zdjełem obudowe to widać że wszystko jest na swoim miejscu
mini dysc odtwarza bardzo ładnie leżał w szafie około roku i po roku został wyjęty i od razu przestało nagrywać nie moge równiez wejśc w te pierwsze menu tam gdzie sie nadaje nazwy wykonawców ,gdzie kasuje sie zawartośc dyskietek tylko od razu wyświetla sie SETUP po naciśnięciu MENU
Bardzo prosze o pomoc
czy np.KMS 150A
CZY KMS 260B
niewiem naprawde czy laser musze kupić w raz z mechanizmem jak zdjełem obudowe to widać że wszystko jest na swoim miejscu
mini dysc odtwarza bardzo ładnie leżał w szafie około roku i po roku został wyjęty i od razu przestało nagrywać nie moge równiez wejśc w te pierwsze menu tam gdzie sie nadaje nazwy wykonawców ,gdzie kasuje sie zawartośc dyskietek tylko od razu wyświetla sie SETUP po naciśnięciu MENU
Bardzo prosze o pomoc