Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Gdzie jest plik? Nie mogę znaleźć ściągnietego pliku.

ZOLTAR36 27 Aug 2006 21:25 3239 9
    ZOLTAR36
    Level 11  
    Serdecznie witam!
    Nie mogę odnaleźć schematu ściągniętego z Elektrody. Widziałem że był ściągany, lecz nie mogę go odnaleźć w żadnej lokalizacji. Mam Windows XP. Może moglibyście mi pomóc gdzie lokalizowane są ściągane pliki. Dodam że używałem opcji "Wyszukaj". Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam....
    _PREDATOR_

VIP Meritorious for electroda.pl
    Witam
    A możesz podać dokładnie o co Ci chodzi, bo nie 'kumam' :P
    wow
    Level 27  
    Nie mogę odnaleźć schematu ściągniętego z Elektrody a gdzie go zapisałes??? Znasz nazwe schematu jak tak to użyj opcji wyszukaj :D
    ZOLTAR36
    Level 11  
    Otóż znalazłem na Elektrodzie schema t którego szukałem. Ściągnięcie go kosztowało 2 pkt. Nie miałem ich więc wysłałem SMSa i otrzymałem kod, który wbiłem w odpowiednie pole. Nastęnie było Pobierz , kliknołem w to i w oknie Opery pokazało sie że jest coś ściągane, Tyle że nie wiem co i gdzie zostało to umieszczone (zapisane). I teraz nie mogę znaleźć pliku, który jak sądze zawierał schemat. Sory ,ale jestem w tym trochę zielony.
    Pozdrawiam...
    VC
    Level 21  
    C:/Download ??
    Powiedz jaka masz przegladarke, albo powiedz o jaki plik ci chodzi, moze ktos wie na jakiej stronie. Nastepny raz to wez opcje wylania na e-maila.
    Pozdrawiam.
    ZOLTAR36
    Level 11  
    Używałem opcji :wyszukaj" lecz to nic nie dało, a o lokalizację program mnie nie pytał
    _PREDATOR_

Powiesz nam w końcu o jaki plik/ załącznik, czy co tam, Ci chodzi, bo nie widzę końca tematu :P
    A punkciki mogę Ci dać na ściągnięcie :D
    ZOLTAR36
    Level 11  
    Chodzi mi o schemat Radmora 5102. Na pewno w końcu sobie poradzę z tym kłopotem ( z Waszą pomocą naturalnie). I dzięki za chęć okazania pomocy i myślę że Was trochę rozbawiłem swoją nieznajomością tematu. Dzięki wielkie i życzę dobrej nocy.....
    _PREDATOR_

Podaj mi na pw (prywatne wiadomości/ masz je na dole mojego postu) swojego maila, a prześlę Ci schemacik dobrej jakości :P
    wzagra
    Level 33  
    poszukaj tu - C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty lub tu C:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\Opera\Opera\profile\cache4