Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

kupię Telewizor TANIO :)

conQeror 03 Sep 2006 08:38 1547 8
    conQeror
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Witam

Kupie telewizor minimum 25' w 100% sprawny do 250zł maksymalnie 10 letni , kolorowy. Oferty proszę pisać tu lub na privie.

Pozdrawiam
    Teres5
    Level 19  
    W komisach technicznych takie TV kupuje się sprawne za 200 zł. W Białymstoku nie ma takiego komisu?
    conQeror
    Komisów jest sporo ale nic ciekawego w nich nie ma więc spróbowałem tutaj. W komisie nie zawsze można znaleźć to co nas interesuje.

Pozdrawiam
    AWJR1951
    Level 20  
    Szkoda ze odleglosc jest tak duza,mam Sharpa 25cali,SEG 29cali 100Hz,Metz 29cali,wszystko pozostalosci po serwisie, nie odebrane przez klijentow,rezygnacja z odbioru ze wzgledu na koszt naprawy
    iquest
    Level 17  
    A masz je naprawione czy z usterką ?
    AWJR1951
    Level 20  
    Naprawione,z usterka mam Panasoniki 29 i 21cali, Sharparpa 21,jeszcze pare innych,a moze Thomson po upadku model>21MG130 G kineskop sprawdzony jest OK. Telewizor byl kupiony nowy chodzil tylka 3-miesiace,mam troche pilotow oryginalnych do TV,VCR,
    jazek
    Level 11  
    witam.Jesli mieszkasz miedzy Zgorzelcem a Wroclawiem,to moze zainteresuje Cie GRUNDIG 26"(oczywiscie sprawny)za 180zl?
    Obudowa plastikowa,ciemno-brazowa,glosniki po bokach,osd standard.
    Jacek 604168631.Pozdro.
    pasat
    Level 14  
    Mogę Ci oddać 21-calowy , txt + orginalny pilot za 200 Pln - też jestem z B-stoku
    conQeror
    Witam

Przepraszam że nieodwiedzałem tematu, ale już po sprawie TV znalazłem więc temat zamykam.

Pozdrawiam