Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
Altium Designer Computer Controls
    artjur
    Level 11  
    Witam wszystkich.
    Mam male pytanko, moze ktos jest w stanie poinformowac mnie w jaki sposob mozna polaczyc sciezke masy z warstwa "polygon" w eagle. Chodzi mi mianowicie o to,zeby warstwa "polygon" byla sciezka masy a izolacje posiadala tylko od sciezek sygnalowych.
  • Altium Designer Computer Controls
    jana
    Level 12  
    Och to jest dosc proste wystarczy zaznaczyc obszar polygon, wybrac jak ma się laczyc z punktami lutowniczymi i przyciskiem 'name' zmienic nazwe na zgodna z nazwa sciezki masy (np gnd) :D
  • Altium Designer Computer Controls
    jana
    Level 12  
    Och to jest dosc proste wystarczy zaznaczyc obszar polygon, wybrac jak ma się laczyc z punktami lutowniczymi i przyciskiem 'name' zmienic nazwe na zgodna z nazwa sciezki masy (np gnd) :D
    artjur
    Level 11  
    Dzięki jana!!!
    Właściwie to wczoraj do tego doszedłem, i fakt rozwiązanie okazało sie straszliwie proste. Tak czasem bywa, najciemniej pod latarnią. Raz jeszcze wielkie dzięki za odpis. Pozdrawiam!!!
    artjur
    Level 11  
    Dzięki jana!!!
    Właściwie to wczoraj do tego doszedłem, i fakt rozwiązanie okazało sie straszliwie proste. Tak czasem bywa, najciemniej pod latarnią. Raz jeszcze wielkie dzięki za odpis. Pozdrawiam!!!
    jana
    Level 12  
    Tak, cieszę sie że się udało. Właściwie to tylko w wresji 401 nie było żadnych problemów z otwieraniem czy zapisywaniem projektów. W wyższych zawsze coś się psuło. Tak na marginesie jest coś takiego jak Eagle PCB Power Tools, daje wiele dodatkowych funkcji, niestety mam to w wersji demo i jest to naprawde demo. Może masz jakiegoś cracka czy seriala?
    artjur
    Level 11  
    NIe, niestety nie posiadam takowego cracka, nawet jest mi to nie znajome. Pozdrawiam.
    artjur
    Level 11  
    NIe, niestety nie posiadam takowego cracka, nawet jest mi to nie znajome. Pozdrawiam.