Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Telefon dla mamy. Koszt około 100 zł. Jaki wybrać?

tmkzik 13 Sep 2006 16:26 1387 10
    tmkzik
    Level 17  
    Moja mama chce kupic jakis nie drogi telefon w najtanszym abo(20-30zl) i zeby kosztowal do okolo 100zl. Jaki wybrac? Moze jakas klapke? Ktory kom o tej cenie bedzie mial duzo funkcji? Klapkie preferowane, ale nie koniczne. Najlepiej w orange.
    DamianRTV
    Level 27  
    moja matula ma nokie 3410 i tam masz o tyle dobrze że masz przycisk odbierania i osobny przycisk do kasowania połaczenia - polecałbym taki na początrk :) pozdrawiam
    adrus
    Level 15  
    Witam. Proponuje cos z Noki czyli 5510, 3310, 3410, 3510, 3510i. Wszystkie te telefony kupisz do 100zl i sa proste w obsłudze, maja duże i czytelne klawisze.
    tmkzik
    Level 17  
    miala 3310 i kazala mi sprzedac bo byl "brzydki" lol? ;p no ale jaka prosta nokia, czemu nie?:P
    DamianRTV
    Level 27  
    wiesz co 3310 ma po środku ten przycisk co odbierasz i dzwonisz i naciskasz nim wszystko, a 3410 ma za to 2 osobne i niezależne od siebie przyciski odbierasz jednym a dzwonisz drugim i w menu zatwierdzasz innym - polecam moja mama jest zadowolona z niego
    adrus
    Level 15  
    Możesz jeszcze wyrwać do 100zl samsunga c100 albo motorole e365 lub c115 ale to juz trochę trudniejsze telefonu w obsłudze ale wszystkiego da sie nauczyć;]
    adrus
    Level 15  
    Właśnie taki telefon testuje i jest fajny i prosty w obsłudze. Ale jak by kolega chciał go kupić na kartę to by zapłacił z 200zl bo nie którzy nie chcą sie zobowiązywać z operatorem na dwa lata:)
    dechu
    Level 12  
    Napewno to ma być dla niej tel.? Jeśli tak to jak sobie radzi z telefonem? to ma być jej pierwszy tel.?
    tmkzik
    Level 17  
    Jak napisalem nie pierwszy, chodzi mi telefon w abo wiec niektore z wymienionych juz nei sa dostepne.
    adrus
    Level 15  
    Wejdż na allegro i tam popatrz jak wyglądają i jakie sa ceny. Bo my tu tylko podajemy telefony tanie, proste w obsłudze i nadal nic.