Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

symbian n70 - odtwarzacz mp3 posiada ktos?

robsonw1 13 Sep 2006 22:23 1720 3
    robsonw1
    Level 13  
    Witam. Szukalem na forum i nie moglem znalezc, jest mnustwo linkow o symbianie i o programach na symbiana ale zeby to przeszukac zajelo by mi to pol dnia. Więc:
    POSZUKUJE PROGRAMU DO NOKII N70 NA SYMBIANA DO ODTWARZANIA MP3 A KONKRETNIE CHODZI O TO ZE W TYM ODTWARZACZU KTORY JEST PODCZAS SLUCHANIA MP3 JESLI WYCHODZI SIE NA GLOWNY EKRAN TO PRZYCISKIEM W SLUCHAWKACH NIE MOZNA ZMIENIAC PIOSENEK. I JESLI CHCE WYLACZYC ODTWARZACZ TEZ MUSZE OD NOWA WCHODZIC W ODTWARZACZ I DOPIERO WYLACZYC. ZAś W NOKII 6230I MIALEM TAK ZE CZERWONą SLUCHAWKą MOGLEM WYLACZYC ODTWARZACZ NA GLOWNYM EKRANIE A PIOSENKI MOGLEM ZMIENIAC PRZYCISKIEM W SLUCHAWKLACH I TEGO WLASNIE CHCIAL BYM W PROGRAMIE NA SYMBIANA O KTOREGO PROSZE.

Dodano po 21 [sekundy]:

Jeśli ktoś taki ma to prosil bym o link, ewentualnie jesli takiego nie ma to prosze mi napisac ze taki nie instnieje. Nie chce tez zlosliwych odowiedzi poszukaj na forum bo szukalem ale to bardzo duzo czasu zajmuje ktorego niestety nie mam a jesli ktos ma to mogl by linka podac. Będe bardzo wdzięczny, pozdrawiam wszystkich :)
    Anonymous
    Anonymous  
    komismaja
    VIP Meritorious for electroda.pl
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic272938.html
    a tutaj szukałeś????????????
    i moze weź sie troche stary przyłóż do tego jak piszesz bo to aż w oczy kłuje powaznie
    pozdrawiam
    kiedys kolega noktel za duze litery dostal obserwacje a wiedza jego w gsm bez porównania :)
    robsonw1
    Level 13  
    no tak powiedziec zeby ktos odpisal tlyko na temat to oczywiscie kazdy z niczego robi problem. napisalem duzymi literami zeby oddzielic temat az tak bardzo przeszkadza? nie umiecie zostawic jak sie wam nie podoba tematu w spokoju? prosilem o konkretna odpowiedz a dostaje bzdurne odpowiedzi typu gogle.pl a ja mowilem ze chcial bym od razu link bo nie znam sie na tym, ciezko zrozumiec prawda? poza tym nie pisze sie gogle tylko google... błędzie...