Czy można "gdzieś" kupić obiektyw do aparatu cyfrowego Nikon Coolpix L3 (ewentualnie czy ktoś miałby taki używany- odkupię)? Uszkodzone są w nim tasiemki 2 lub 3 niełączyły jak załapał to zadziałał prawidłowo i pokazował obraz z obiektywu ale nie mógł się wysunąć obiektyw bo wyjęte są zębatki ale teraz już się przerwały całkowicie te tasiemki i przez to nie chcę się włączyć aparat. Wiem napewno że cały aparat jest sprawny tylko nie mam dobrego obiektywu by dzialał na 100%. Wysłałem e-mail do Nikona ale jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi więc pytam na forum. Mogę również sprzedać go za 220zł z przesyłką, mam z nim cały komplecik jaki otrzymałem (kartonik,CDx2,gwarancję, instrukcję, aparat, dwa kabelki do PC i do TV) od gościa który mnie oszukał zamiast dobrego otrzymałem uszkodzony, był rozkręcony i widać że próbował go odpiaszczyć bo znalazłem troszkę ziarenek piasku i zapewne nie potrfił złożyć a zarazem uszkodził obiektyw. Może ktoś go naprawi bo ja się nie znam na elektronice. Aparat jest rozkręcony (nie przez mnie) są raczej wszystkie części i śrubki ale ja go nie złożę bo nie wiem jak go poskladać a nie chę nic uszkodzić.