Witam.Niedawno odebrałem ze sklepu komputer.Całość umiejscowiona jest w obudowie Mode Com MAX BLACK 350 W za 216 zł.W obudowie siedzi jednak zasilacz Mode Com Feel 350W (miał siedzieć Mode Com).Czy mam jakieś podstawy do reklamacji??Bo Mode Com Feel to przecież nie Mode Com.
Tak też uczynię.Pogadam jutro lub w poniedziałek.Człowiek z którym składałem zestaw strasznie zachwalał obudowę ze względu na zasilacz Mode Coma.O FEELu nic nie wspominał hehe.
ModeCom nie produkuje zasilaczy, w swoich obudowach montują zasialcze produkowane przez Feel'a* (LC) i przez Fortron'a (MC, dawniej różnież FSP i GTP).
*- Zasilacze FEEL to konstrukcja Logic LC-A lub LC-B.
W obecnie sprzedawanych obudowach Mode com występują zasilacze Mode Com Feel (końcówka) lub Mode Com Feel 2 - wentylator 12cm .
Kiedyś można było również dostać obudowy Mode Coma z zasilaczem Mode Com ATX-ilość watGTF (o taki koledze chodzi) - ale ich obecnie już nie ma w sprzedaży
To idz im powiedz ze jak ci nie wymienia to przyniesiesz i oddasz im caly komputer bo nie odpowiada opisowi...umowie ustnej jego konfiguracja i niech zwracaja ci kase...i masz prawo jak najbardziej tak zrobic bo sprzet nie odpowiada opisowi a reszta cie nie interesuje a jak jeszcze tydzien czasu nie uplyna to teraz jest takie prawo ze mozesz isc kupic nawet ciuch pochodzic tydzien i isc zwrocic bo cos ci nie nie podoba ...czeba umiec sie bic sie o swojie i bo takie ze pojdziesz tylko i im powiesz ze cos ci sie nie widzi to oni maja w glebokim...
Ostatecznie nic nie udało się wywalczyć.Mode Com Fell narazie pracuje.Niedawno składalem dwa inne zestawy komputerowe.Tym razem wybrałem obudowy bez zasilaczy by zaopatrzyć się w zasialcze Chieftec'a.