Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

TomTom GO500 oraz GO700 zawieszają się chwilę po załączeniu?

komaros22 29 Sep 2006 17:34 2727 9
    komaros22
    Level 12  
    Witam.
    Mam uszkodzone dwa tomtomy jeden go500 drugi go700. Jak jeden tak i drugi zawieszaja sie.
    Chwile po uruchomieniu staja na ekranie loga firmy i nic, zeby go wylaczyc trzeba wcisac reset.
    Spotkal sie ktos moze z takimi usterkami?
    Bardzo prosze o pomoc i info
    Moderated By TONI_2003:

Zmieniłem temat postu!

maniek14
    Level 1  
    mam pytanie kumpel kupił tego tomtom go700 tylko niema do niego żadnej płyty ze sterownikami i mam prośbe czy byś nie pszesłał ich na poczte bo niemozna tego podłaczyc pod pc
    chwally
    Level 10  
    Takie, być może głupie pytanie - a masz kartę pamięci w środku ? Bo jeśli nie to właśnie taki będzie efekt.
    Pozdrawiam.
    Grzegorz_bt
    Level 16  
    Witam, u mnie też poodobny problem.
    2 razy zrobiłem upgrade i poszło a teraz nic. Ta samo-zawieszka na logo firmy. Myślę czy coś padło czy to sprawa softu.
    Proszę o rady,
    Dziękuję i Pozdawiam.
    Grzegorz
    Grzegorz_bt
    Level 16  
    Witam wszystkich.
    Ruszyliście temat panowie?
    Przeczekałem kilka miechów ale to samo z moim go500 próbowałem z nowym tomtomhome ale to samo-planasza tomtom.
    Posiedziałem kilka godzin i naprawiłem. Włożyłem kartę w zwykły czytnik SD, tomtomhome wykrył mi urządzenie tomtom i zaktualizowałem oprogramowanie 2 razy (pomiedzy aktualizacjami robiłem restart tomka). Włożyłem kartę do tomka pomielił, pomrugał i zadziałało.
    Pozdrawiam.
    Grzegorz
    Grzegorz_bt
    Level 16  
    Witam wszystkich,
    przerobiłem temat zawieszania się Tomków tuż po starcie. Mam już za sobą kilkanaście sztuk, które podniosłem.
    W 100% wina leży po stronie oprogramowania.

Pozdrawiam i uważam temat za zamknięty.
    Grzegorz
    Freddy
    Level 43  
    To zamknij temat sam, na dole jest taka mała kłódeczka.