Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Fiat punto 1.1 1996r duży problem

gary1111 04 Oct 2006 17:32 2891 11
    gary1111
    Conditionally unlocked
    Szanowni koledzy mam duży problem z autkiem a mianowicie po wymianie akumulatora na nowy nie chce odpalić zauważyłem że przy przekręceniu stacyjki w połorzenie zapalenia sie kontrolek wtrysk paliwa podaje paliwo ciurkiem i po ok 40sek. sie zamyka co mogło sie stac gdzie szukać przyczyny.Proszę o porady
    Anonymous
    Anonymous  
    gary1111
    Conditionally unlocked
    nie nie pomyliłem biegunów akumulatora a jeżeli odłończe komputer to z immobilajzerem nic sie nie stanie ?
    Anonymous
    Anonymous  
    gary1111
    Conditionally unlocked
    dzieki elektrit jutro sprawdze wszystko to co mi napisałeś abym sprawdził o odezwe się
    gary1111
    Conditionally unlocked
    posprawdzałem wszystkie połończenia ,masowania, czujnik położenia przepustnicy,wszystko ok a nadal to samo czyli po włończeniu stacyjki słychac pracujacą pompe paliwa i automatycznie otwarty jest wtrysk trwa to ok 30sek az przekażnik się wyłończy poliwa na przepustnicy już jest pełno a kiedy zaczynam kręcić rozrusznikiem to cały czas podaje wtrysk na maxa.Kiedy odłończe wtrysk to po dłuższym kręceniu rozrusznikiem na chw ile odpala .po odłonczeniu ecu wtrysk nie działa i pompa paliwa też. Co mogło sie stac po zwykłej wymianie akumulatora starego na nowy.Czy mógł paść komputer jak to sprawdzić.Proszę o porady
    gary1111
    Conditionally unlocked
    szanowni koledzy czy któryś z was posiada wnętrza komputera od punto IAW 16F.EB/2A21-38 prosze o pomoc
    Anonymous
    Anonymous  
    gary1111
    Conditionally unlocked
    zdjęcie wnętrza a druga sprawa elektrit mam do ciebie prośbe abyś mi polecił jakieś dobre interfejsy samochodowe
  • Helpful post
    Anonymous
    Anonymous  
    gary1111
    Conditionally unlocked
    dzieki bardzo elektrit co myślisz w moim przypadku o uszkodzeniu draiwera od wtrysku?
    gary1111
    Conditionally unlocked
    po wymianie drivera od wtrysku z innego komputera samochodzik chodzi jak nowy .Dziekuje za porady .POZDRAWIAM.