Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Telewizja Internetowa, dobry program do HBO, TVN?

jar-jar17 08 Oct 2006 14:07 2387 3
    jar-jar17
    Level 19  
    Witam.
    Z tego co zauważyłem w sieci jest pełno programów do telewizji internetowej. Większość to poprostu badziewie. Teraz pytanko czy istnieje taki program abym mógł oglądać dobre kanały typu HBO TVN itp jeśli tak to jak sie nazywa taki program i gdzie go mogę znaleźć:) dzieks:P
    Cinekas
    Level 17  
    No niestety nie ma takich programów ;) a programy typu WatchTV sprzedawane na allegro to naprawdę badziew ;) kilku minutowy program puszczany w kółko ;)
    sylwwwek
    Level 17  
    witam- po pierwsze to jest niezgodne z prawem abyś sobie oglądał HBO nie płacąc za to. Programy typu tvn oczywiście można. Zastanów się zanim zadasz pytanie-bo "jankolo" Cię ścignie...
    Po drugie dobrym programem jest SopCast- piszę to tylko w celach edukacyjnych. Nie wolno Ci oglądać programów "płatnych"....
    gabik001
    Level 37  
    jar-jar17 wrote:
    Witam.
    Z tego co zauważyłem w sieci jest pełno programów do telewizji internetowej. Większość to po prostu badziewie. Teraz pytanko czy istnieje taki program abym mógł oglądać dobre kanały typu HBO TVN itp jeśli tak to jak sie nazywa taki program i gdzie go mogę znaleźć:) dzieks:P

Chcesz ogladac? Trzeba zaplacic. Mieszkam w Chicago i tutaj tv polskiej niestety nie ma (jeden kanal 2 godziny/dobe - smiech) i byla (jest) tv plus ($11/miesiac) ktora ma filmy i programy z polsatu tvp i tvn - ale ze mieli problemy w sadzie z tvn i polsatem wiec zaprzestali tymczasowo dzialalnosci. Jest jescze tv polonia ($7/miesiac) . A za darmo to masz itvp.
    Pozdrawiam