Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Przekładka anglika Saab 9-3

Jurijewicz 15 Oct 2006 19:25 11307 3
    Jurijewicz
    Level 11  
    Witam

Wróciłem z Anglii moją Saabinką i zastanawiam się nad przełożeniem jej kierownicy na naszą stronę. Wiem że ludzie robią takie rzecze z różnym skutkem. Posiadam warsztat i troche doświadczenia jednak bym był wdzięczny za jakieś dobre rady ( w tym jakiś namiar na części do takiego samochodzika) od osób które to już robiły. Dokładnie jest to Saab 9-3 z roku 2001, 2.0 Turbo.
    Z góry dziękuje.
    rudyrydz
    Level 11  
    Miałem taki sam dylemat jak miałem do przekładki passata b5 (w końcu zrezygnowałem) w passacie trzeba odwiercać ścianę grodziową i spawać europejską. Jeśli w sabci czeka Cię to samo to stanowczo odradzam- to już się mija z celem. Musiał byś rozebrać go w mak by wspawać ścianę – a to już jest ingerencja w konstrukcji , lepiej już kupić lekko uszkodzonego Europejczyka. Ale wybór należy do Ciebie.
    A tak jako ciekawostkę powiem że w lagunie do roku 98 wystarczy tylko kupić konsole reszta jest ta sama wystarczy tylko przełożyć- żeby z każdym anglikiem tak było :D
    mateo027
    Level 26  
    Nie tylko w lagunie do 98 roku... ;-) jesli twoje 9-3 ma serwo po prawej to tak jak z vw i audi. z tego co wiem 9-5 jest wlasnie z serwem po prawej juz,wiec lipa.
    firdy
    Level 21  
    Pod krakowem ludzie zajmoją sie tym. Biorą ok 2000 + części a są one nie tanie.