Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Program do tworzenia filmow dvd z menu i napisami

kfadrat 17 Oct 2006 15:31 5190 6
    kfadrat
    Level 13  
    Witam! chce zrobic film z napisami i menu. Mam nero vision express 3 , ktory jest prosty w obsludze , tworzenie menu to najmniejszy problem. Minus nero jest taki , ze nie mozna dodac napisow. Czy zna ktos program w ktorym w miare latwo da sie stworzyc film dvd z menu i napisami [najlepiej z opcja wlaczania i wylaczanie]? Milo by bylo jakby obslugiwal popularne formaty typu .avi , .mpg itp. i byl w miare prosty w obsludze. Przetestowalem juz DVD-lab Pro , ale nie chce konwertowac nic z .avi a jego obsluga przysparza mnie o biala goraczke...
    rado_
    Level 22  
    chcesz zrobic np film DVD z formatu avi ( chodzi o obcojezyczny film) plus do tego napisy polskie? czy jak bo nie rozumiem o jakie napisy chodzi. W miare dobrym programem do tworzenia filmow dvd jest pinacle studio. Ma mozliwosc dodawania napisow ( jesli oczywisice o takie napisy ci chodzi)
    kfadrat
    Level 13  
    rado_ wrote:
    chcesz zrobic np film DVD z formatu avi ( chodzi o obcojezyczny film) plus do tego napisy polskie? czy jak bo nie rozumiem o jakie napisy chodzi. W miare dobrym programem do tworzenia filmow dvd jest pinacle studio. Ma mozliwosc dodawania napisow ( jesli oczywisice o takie napisy ci chodzi)

dokladnie. I jeszcze fajnie by bylo , jakby napisow nie trzeba bylo "bezposrednio" scalac z filmem.
    xbat6
    Level 12  
    Proponuję program Win DVD Producer. Jest bardzo dobry. Używam go i jestem zadowolony.:D
    kfadrat
    Level 13  
    Dziekuje za wszystkie odpowiedzi , dorwalem tego Avi2DVD , ale mam problem bo program chce audiostream. A przeciez audio jest scalone z filmem .avi. Jak to rozwiazac?