Czy ten papier jest jeszcze dostępny? Ja na razie używałem tylko papieru z gazet. Może czas na coś lepszego?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereCalineczka* wrote:Maras, chyba nie wiesz jak wyglada sypki toner i jak dziala drukarka...zapomnij. Grunt to dobry papier kredowy, ja sie dlugo meczylem dopoki nie kupilem porzadnego papieru na Allegro od jednego z kolegow-z elektrody...u mnie to rozwiazalo wszystkie problemy
michał154 wrote:
Zakładając, że zamiast czujnika PT100 włożę rezystor odpowiadający rezystancji czujnika przy określonej temperaturze (np 168om) to jakim cudem układ będzie włączał przekaźnik? Skoro mu sie nei zmienia rezystancja czujnika to skąd będzie wiedział ze ma nap za gorąco lub za zimno?
kisiel20 wrote:... ząbki przeskakiwały, ale po przerobieniu tego problemu brak. Łyka taki laminat bez problemu. W wersji org. jest opcja ABS która służy do rozłanczania silnika od wałków. Działa to na zasadzie takiej że silnik jest ściągany sprężyną na wałki. Przy grubszym laminacie niestety sprężyna puszczała i zębatki przeskakiwały. Dlatego zamontowałem silnik na stałe i problem zniknął. A