Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Centralny zamek VW Touran 2004 rok diesel

amper_ 09 Nov 2006 00:28 8145 9
Wago
    amper_
    Level 2  
    Witam.

Poszukuje rozpiski podłaczenia sterowania z alarmu centralnego zamka do VW Tourana z 2004 r.
    Ewentualnie moze ktos sie orientuje czy taka rozpiska z Golfa V po 2004 bedzie wstanie pomoc w instalacji ?
  • Wago
    User removed account
    User removed account  
    amper_
    Level 2  
    Super, dziekuje bardzo.
    Spytam jeszcze o jedna rzecz, gdzie moge szukac przewodów od czujników klap przedniej i tylniej. bo nie moglem ich znalesc na zadnym module pod deska rozdzielcza.
  • Wago
    bartek_p
    Level 31  
    Teraz zauważyłem że to jest do turana , ale może coś pomoże
    amper_
    Level 2  
    Kurde dopiero teraz zauważyłem ze podałem zły model, oczywiście chodziło mi o tourana. Cały czas mi sie te modele mylą :/

Dziękuje za pomoc, w przyszłym tygodniu będę próbował z tym działać, mam nadzieje że w końcu uda się to podłączyć
    User removed account
    User removed account  
    xwit
    Level 33  
    Norbert.s powiedz mi jedno.To co mówisz o zamku to jest zamykanie z przycisku.Nie na rygiel.Na rygiel trzeba chyba brać jak w pasku z wkładki.Powiedz mi jak się mylę bo jestem ciekaw.Robiłem kiedyś borę.Wkładałem challengera z odisem i klient zażyczył sobie zamykanie po zapłonie no i musiałem kombinować by nie ryglował zamków tylko zamykał.Wiec jak możesz to napisz.A tej A6 jeszcze nie robiłem.Jak zrobię to dam znać na PW.PZD.
    User removed account
    User removed account  
    xwit
    Level 33  
    Spoko tak byłem ciekaw bo ja zawsze staram się podpinać pod wkładkę.Też chodzi.Więc nasze metody są dobre.