Problem pojawił się po zmianie dysku twardego z 10GB na 80GB oraz instalacji na nowo systemu XP. Tak jak widać na obrazku na niektórych częściach otwartego okna pojawia się taki czerowny pasek! Co to może być?
I co z nia zrobilem? Wyjmowalem wszystko z kompa bo obudowe naprawialem! Wszystkie aktualizacje zainstalowane deskeeper zainstalowany TuneUp zainstalowany wiec nie wiem co to moze byc!
Coś podobnego miałem kiedyś na grafice zintegrowanej z I815. Skończyło się na wymianie pamięci. Sprawnych pamięci na sprawne pamięci. O tym samym czasie dostępu. Wiem, że to wygląda na dziwne, ale może pomoże.
czy na gołym desktopie też to występuje ? Wygląda mi to na jakiś status pasek => zobacz "widok" i powyłączaj wszystkie paski to zobaczysz czy zniknie czy nie. pozatym sprawdz wtyczke monitora czy dobrze siedzi.
sprawdzic piny czy nie pogiete karte grafiki docisnac. pamieci docisnac.
moze cos zabardzo podkrecone. Czy nie jest to spowodowane ustawieniami tego programu Tune-up.
może przy instalce nowego systemu użyłeś niewłaściwego sterownika lub zaktualizowałeś niewłaściwym sterownikiem, lub masz jakis standartowy z windowsa. Pzeinstaluj najlepiej sterowniki od nowa .