Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

chrysler voyager SE 2.4 2000 r zamek centr.

polonez58 11 Nov 2006 23:57 3579 10
Relpol
    polonez58
    Level 11  
    zamontowałem alarm !!...ale nie mogę poradzić sobie z centralnym zamkiem jeżeli miał ktoś z tym do czynienia to prosze o pomoc .......dziękuję
  • Relpol
    xwit
    Level 33  
    A jak poszukasz to znajdziesz.Było to na forum jak sobie przypominam.
  • Relpol
    polonez58
    Level 11  
    narazie dziękuję sprawdzę i potwierdzę czy można według tego schematu podłączyć ....według innych nie można !!
    polonez58
    Level 11  
    według tych schematów nie można podłączyć tego rocznika może jest jeszcze inny lub inna możliwość ??????????
    User removed account
    User removed account  
    polonez58
    Level 11  
    ściągałem tapicerkę i w drzwiach nie ma takiego przewodu .........a żeby przeciągnać przewód od wewnątrz do drzwi to jest fatalna sprawa !!.......w drzwiach jest wyłącznik który steruje zamkami wewnątrz są trzy podwójne przewody(zielono-czarny)...(biało-zielony)..(.pomarańczowy )......a do wkładki zamka dochodzą (zielono-czarny )..i..(biało-zielony) ........i jeszcze !! gdzie jest główna centralka sterująca !!!
    User removed account
    User removed account  
    polonez58
    Level 11  
    sprawdzę !!! według schematu jaki posiadam powinien być taki właśnie przewód ale przekażniki muszę poszukać bo ich nie zauważyłem .......no i opisane jest że sterownik centralnych jest w skrzynce bezpieczników !? ...muszę dokładnie tym się zająć .....zamontowałem to (stałemu klientowi ) i nie zależy mu na szybkim zakończeniu montażu ale !!!!!zacząłem i muszę skończyć .!!!! narazie dziękuję !!!
    User removed account
    User removed account  
    polonez58
    Level 11  
    gość musiał wyjechać na 2 miesiące ....jak wróci to sprawdzę i muszę mu dokończyć więc narazie dziękuję ci .norbert.