Sprawdź przewód fioletowo-zielony z rezystorami 2.7k i 4.7k.Parę dni temu robiłem immo do grand voyagera'03 i faktycznie widziałem taki przewód w wiązce drzwi.
ściągałem tapicerkę i w drzwiach nie ma takiego przewodu .........a żeby przeciągnać przewód od wewnątrz do drzwi to jest fatalna sprawa !!.......w drzwiach jest wyłącznik który steruje zamkami wewnątrz są trzy podwójne przewody(zielono-czarny)...(biało-zielony)..(.pomarańczowy )......a do wkładki zamka dochodzą (zielono-czarny )..i..(biało-zielony) ........i jeszcze !! gdzie jest główna centralka sterująca !!!
no to w twoim przypadku będzie biało-zielony przewód z prawdopodobnymi parametrami 1.2k i 280ohm,ale sprawdź też,czy po lewej stronie na boczku nie masz trzech przekaźników od centralnego zamka,jeden odpowiada za otwieranie drzwi kierowcy,drugi za pozostałe,a trzeci za zamykanie całości,wystarczy wtedy wysterować je masą podając ją pod ich nóżki otwieranie przez diody pod dwa jednocześnie,a zamykanie pod jeden.
sprawdzę !!! według schematu jaki posiadam powinien być taki właśnie przewód ale przekażniki muszę poszukać bo ich nie zauważyłem .......no i opisane jest że sterownik centralnych jest w skrzynce bezpieczników !? ...muszę dokładnie tym się zająć .....zamontowałem to (stałemu klientowi ) i nie zależy mu na szybkim zakończeniu montażu ale !!!!!zacząłem i muszę skończyć .!!!! narazie dziękuję !!!
te przekaźniki były w rocznikach z lat 90-tych,więc nie ma pewności czy będą u ciebie,ale nie zaszkodzi poszukać,a ten przewód powinien być pod bezpiecznikami w białym 40-to pinowym konektorze{piny numerowane od 41 do 80} pin nr45.