Quote:Przyślij go do mnie to naprawię.
Pozdr.
Stefano można prosić o namiary twoje na e-mail
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theresloan69 wrote:Witam, wymontowałem niesprawny dogrzewacz D5Z-F (sharan 2004, brak błędów pod vag) podłączyłem go na stole (+12V na piny 1,6,7, minus na pin 2; pompka podłączona do pinu 4 i minus akumulatora). Dogrzewacz robi przedmuch i na tym zabawa się kończy. Podczas przedmuchu na chwilę pojawia się napięcie 8V na świecy i znika (świeca sprawna). Czy mogę coś jeszcze we własnym zakresie sprawdzić? Czy należy uznać sterownik kaput?
andrzej104 wrote:I nie tylko.A wystarczy trochę chęci i można samemu spróbować.Tylko trzeba uważać przy wydłubywaniu żeby nie narobić więcej szkody.Kolega Stefanek naprawia takie rzeczy
konrad1 wrote:Witam wszystkich, prześledziłem już cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na swój problem.
Mam Sharana 1.9 z 2000r w starej budzie i problem z ogrzewaniem tyłu.
Potrzebuję zdjęcie dodatkowej elektrycznej pompki obiegu płynu chłodzącego gdyż w żaden sposób nie mogę jej znaleźć albo go po prostu jej u mnie nie ma.
Jakby ktoś mógł wstawić albo mi wysłać na pryw. będę wdzięczny, oczywiście chodzi mi o dokładne miejsce pod maską a nie o fotkę samej pompki.
Słyszałem ,że w niektórych modelach były montowane pod autem ?
Nie nagrzewa mi się nagrzewnica tylna i spodziewałem się ,że może el. pompka u mnie nie działa i nie wspomaga podstawowej pompki wody.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.