Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

CREATIVE Sound Blaster AUDIGY SE OEM 7.1 EAX

Vitu 06 Dec 2006 16:44 1692 4
    Vitu
    Level 20  
    Witam chce kupic CREATIVE Sound Blaster AUDIGY SE OEM 7.1 EAX za 89 zł moje pytanie - czy za cene 89 mozna kupic cos lepszego ? jakas inna karte ? Prosze mi doradzic .
    skopek
    Level 14  
    Witam. Lepiej nie pakować się w wersje oem i zainwestować w coś z innej firmy ale używanego np. Terratec Aureon Sky 5.1. Na allegro nieraz można ją znaleźć w atrakcyjnej cenie. Poza tym jak używasz pc tylko do mp3 to wystarczy jakiś live! zwykły + sterowniki kx i będzie gites :)
    Anonymous
    Anonymous  
    tolsty
    Level 11  
    Ja mam Audigy 2 bardzo dobra karta ... Nie sądze aby do zastosowan domowych była Ci potrzeba lapsza
    Vitu
    Level 20  
    M Audio jest bardzo bardzo droga , mam na karte 100 zł , nie mam zadnego kina domowego ani glosnikow 5.1 czy 7.1 poprostu diora ws 504 + Altus 200 , narazie gram na karcie zintegrowanej , jest beznadziejnie ; [ pozyczylem od kolegi creativa SB Live i bylo o niebo lepiej . Wiec za 100 zł co doradzicie ? bo M Audio odpada zwazywszy na cene . ; [

Dodano po 2 [godziny] 23 [minuty]:

A takie cos : http://www.allegro.pl/item148867544_sound_blaster_live_24_bit_7_1_od_ss.html oplaca się ?