Witam
Lubię słuchać muzykę i oglądać filmy.
Jak zawsze trzeba zacząć od podstaw.
na jakim komputerze o jakich parametrach można oglądać filmy dvd bez najmniejszych problemów. Tutaj trzeba wybrać płytę z procesorem
To co mam:
-Karta graficzna riva tnt2 32mb
-zasilacz codegen 300w
-SDRAM 128mb
To co zamierzam kupić(zrobić):
-karta dziękowa to minimum SB Audigy 7.1 będzie współpracować ze sterownikami 'kx'
-kolumny(kino domowe) na głośnikach firmy 'Tvm' (tesla)(prawie skończone)
-w przyszłości projektor multimedialny
Teraz jaki wybrać komputer żeby podołał temu wszystkiemu
Proszę o porady...
-------------------------------------------
17 Gru 2006 14:36
mi chodzi o dokupienie odpowiedniej płyty głównej z procesorem . nie zamierzam kupywać całego komputera. na tym kompie nie bendę grał w żadne gry tylko do celów oglądania filmów dvd i słuchania muzyki w dobrej jakości
miałem poprzednio płytę z prockiem celeron 400Mh i filmy dvd mocno się zacinały a mi chodzi żeby wszystko było płynne bez żadnego zacinania
Lubię słuchać muzykę i oglądać filmy.
Jak zawsze trzeba zacząć od podstaw.
na jakim komputerze o jakich parametrach można oglądać filmy dvd bez najmniejszych problemów. Tutaj trzeba wybrać płytę z procesorem
To co mam:
-Karta graficzna riva tnt2 32mb
-zasilacz codegen 300w
-SDRAM 128mb
To co zamierzam kupić(zrobić):
-karta dziękowa to minimum SB Audigy 7.1 będzie współpracować ze sterownikami 'kx'
-kolumny(kino domowe) na głośnikach firmy 'Tvm' (tesla)(prawie skończone)
-w przyszłości projektor multimedialny
Teraz jaki wybrać komputer żeby podołał temu wszystkiemu
Proszę o porady...
-------------------------------------------
17 Gru 2006 14:36
mi chodzi o dokupienie odpowiedniej płyty głównej z procesorem . nie zamierzam kupywać całego komputera. na tym kompie nie bendę grał w żadne gry tylko do celów oglądania filmów dvd i słuchania muzyki w dobrej jakości
miałem poprzednio płytę z prockiem celeron 400Mh i filmy dvd mocno się zacinały a mi chodzi żeby wszystko było płynne bez żadnego zacinania
Moderated By TONI_2003:Post został scalony !