Nie wiem czy ten mixer to powermixer ale jesli tak to wyprowadz sie wyjsciem na odsluchy i tam podepnij crossover i z niego na koncowke i potem basy. Bedziesz miec regulacje sumy z nadstawkami i osobno regulacje odsluchow, chodz to rozwiazanie na dziko.
Jezeli to jest jednak sam mixer to normalnie wychodzisz z niego sygnalem wchodzisz na crossover i z niego osobnymi kablami na wzmacniacze nadstawek i basow najprosciej mowiac.
aha rozumiem. no to jest powermixer. mam tam jeszcze inne wyjscia sygnalu, ale to wtedy nie ma oddzielnej regulacji itylko jedna do wszytskiego. A na odsluch mam jedno wyjscie:| Nadstawki napędzane są powermixerem a koncówka napedza subby.
Od biedy mozna by na crossoverze regulowac gain dla basu ale to tez dosc kiepskie rozwiazanie bo nie jest przy sobie wszystko. Sproboj z tym wyjsciem dodatkowym i zobacz jak gra.
Witam Cie Jezeli Piszemy i rozmawiamy o Crossover Behringer X PRO CX 2310 to nie wydaje mi sie zeby to byl power mixer !! nie znam sie na tym itez potrzebuje info jak to dziala !! Wydaje mi sie ze to jest urzadzenie dziala jace na zasadzie mieszania wedle upodobania i potrzeb sygnalow wejsciowych do poszczegolnych kanalow wyjsciowych !! bez mozliwosci edycji i ingerencji np. przez jakis efekt lub kompresor !! Jezeli sie myle w rozumowaniu to sorrki !! zalezy mi na wiedzy odnosnie dzialania tego sprzetu a nie moge nigdzie znalesc !! Pozdrawiam i zycze szczesliwego nowego roku