Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

problem z nawigacją VW mfd PROSZĘ O POMOC

remus7 05 Jan 2007 17:58 2156 4
    remus7
    Level 2  
    witam
    mam navi mfd nie działał mi przycisk do wyciągania CD więc próbowałem wyjąć płyte, która jest w środku za pomocą drugiej płyty:cry:
    Niestety wciągneło druga i tym samym w mojej navi są dwie płyty których niie mogę wyjąć co robić?
    TYTUS...
    Level 32  
    Hym z takim podejściem to tylko można poradzić byś podjechał do jakiegoś fachowca ewentualnie sprubuj wykrecić recznie.
    remus7
    Level 2  
    jeżeeli kupie wyjmaki z allegro to coś da?
    TYTUS...
    Level 32  
    Żeby wyjąc całe navi to tak.
    Stefanek1
    Level 26  
    remus7 wrote:

Po co ci kupować i przepłacać, przyjżyj się jak wyglądają wyjmaki z fotki allegro i najlepiej z brzeszczota tego wąskiego, pałamać na 4 części izeszlifować jeden bok, zaokrąglić 'ostrze' i po robocie. nie bawić się w otworki, ani takie jak tam są ząbki.
    Wystarczą dwa, raz jedną a raz drugą stronę luzujesz.
    Wkładasz tą zeszlifowaną stroną do srodka navi i po kłopocie.

Zdejmij delikatnie osłonę / blachę z góry /i próbuj 'ejekt', powinny wyjść, możesz im trochę pomoć, reszty nie rozkręcaj, nic to nie da.

Pozdr.

Dodano po 2 [minuty]:

remus7 wrote:

Po co ci kupować i przepłacać, przyjżyj się jak wyglądają wyjmaki z fotki allegro i najlepiej z brzeszczota tego wąskiego, pałamać na 4 części i zeszlifować jeden bok na długości do 3 cm, tak do szer. 9 mm, zaokrąglić 'ostrze' i po robocie. nie bawić się w otworki, ani takie jak tam są ząbki.
    Wystarczą dwa, raz jedną a raz drugą stronę luzujesz.
    Wkładasz tą zeszlifowaną stroną do srodka navi i po kłopocie.

Zdejmij delikatnie osłonę / blachę z góry /i próbuj 'ejekt', powinny wyjść, możesz im trochę pomoc, reszty nie rozkręcaj, nic to nie da.

Pozdr.