Witam
Poszukuję schematu instalacji elektrycznego fotela kierowcy samochodu Skoda Superb z 2004 roku. Dodam, iż jest to fotel z funcją pamięci. Będę wdzięczny za pomoc, gdyż nie jestem w stanie ruszyć fotelem w żadnym kierunku.
Witam. Poszukuję schematu elektrycznego kości komputera silnika Iveco daily 2.3 16V 2006r.
Mam tam problem z zasilaniami, a bez schematu ciężko cokolwiek zdiagnozować.
Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Witam,podaję schemat elektryki do RENAULT SCENIC generacja I przed i po FL.Menu programu jest PL.Odpalacie NTSE.EXE.Aplikacja zawiera schematy do wszystkiego.
Dział samochody->instalacje elektryczne
Poszukuję pilnie schematu instalacji elektrycznej do Forda Focusa Mk1 '99 rok kombi.
Witam. Mam problem ze znalezieniem schematu instalacji elektrycznej kia joice. Jeśli ktoś tokowy posiada był bym bardzo wdzięczny za udostępnienie tych danych. Konkretnie nie działa mi pompka paliwa (pompka jest sprawna) podejrzewam ,że to przekaźnik ale nie mam pojęcia gdzie się znajduje a ze schematem będzie wszystko prostsze z góry dzięki za pomoc
Witam,
poszukuje schematu instalacji elektrycznej lupo - 1.7sdi 2000r z klimatyzacja manualną (szczególnie zależy mi na pinach przy zegarach gdyż musze z nich prędkość i obroty zczytać).
Dla porównania jakby ktoś miał potrzebuje schemat instalacji elektrycznej z polo 6n2 z klimatronickiem.
szukam schematu instalacji elektrycznej wentylatora nadmuchu citroen berlingo 2005 z klimą. wentylator działa tylko na 3 i 4 biegu. natomiast na 1 i 2 nie działa wentylator a włacza sie klima a na 3i 4 sie rozłacza. za pomoc bardzo dziekujee
szukam schematu instalacji elektrycznej wentylatora nadmuchu citroen berlingo 2005 z klimą. wentylator działa tylko na 3 i 4 biegu. natomiast na 1 i 2 nie działa wentylator a włacza sie klima a na 3i 4 sie rozłacza. za pomoc bardzo dziekujee
No co jest nikt nie ma schematu do pedzia 407. Tak to się wszyscy chwalą i popisują czego to nie mają i czego to nie wiedzą. Dawać schemat nie skompić pomocy.
Poszukuje schematu elektryki do Citroen Evasion / Peugeot 806 / Fiat Ulysse / Lancia Zeta (któregoś z wymienionych) silnik: 2.0 benzyna, rok produkcji 1994
Potrzebny schemat elektryczny z nowego Fiata Ducato od 2006r w góre. Interesuje mnie dołożenie sterowania przy kierownicy czy PDC i nie tylko. Z góry dziekuje drobek1(malpa)vp.pl