Panowie mam maly problemik podszedl klient z modemem Huaweii E620 i poprosił o zdjęcie simlocka wpisaęem imei pobraę kod z serwera sęk w tym ze nie mam jak podłączyc tego modemu bo nie mam w komputerze PCMCIA W jaki sposób wprowadzic wygenerowany kod ?
Panowie mam maly problemik podszedl klient z modemem Huaweii E620 i poprosił o zdjęcie simlocka wpisaęem imei pobraę kod z serwera sęk w tym ze nie mam jak podłączyc tego modemu bo nie mam w komputerze PCMCIA W jaki sposób wprowadzic wygenerowany kod ?
Best podlaczenia do komputera nie podasz kodu Odpal na kompie z PCMCIA albo oddaj kod klientowi niech sam go poda w aplikacji modemowej .
Nie mogę pobrać SMTi Ver. 17.56 dla my401C.
Pojawia się komunikat: The requested URL /download/10SMTi/SMTi_Instal_17V56.exe was not found on this server.
Może jest także gdzieś indziej, albo serwer czynny jest w określonych godzinach?
Nie mogę pobrać SMTi Ver. 17.56 dla my401C.
Pojawia się komunikat: The requested URL /download/10SMTi/SMTi_Instal_17V56.exe was not found on this server.
Może jest także gdzieś indziej, albo serwer czynny jest w określonych godzinach?
aaajjjj sorki...
Przegapiłem:
myc5-2v
(ustawia sie w programie automatycznie na myc5-3)
Robie w tym simlocka - kilka kart próbowałem nawet testowa i ciagle to samo...
karta nie ma nic do rzeczy
tak oznacza ze nadal masz zalozonego simlocka
wpisz moze racznie te kody najpierw jeden a jak nie pomoze to ten drugi
albo musisz zrobic w telefonie finalizacje
pozdrawiam
bez karty tez SIM VERROU...
flasha z zaznaczoną opcją finalize oraz repair eeprom...
o ile dobrze pamietam cała ta akcja bedzie kosztowała jakies 3 logi?
chyba tak zle nie bedzie o ile dobrze pamietam to bedzie to 1 kredyt daj info on ci pokaze ile to bedzie kosztowac pozdrawiam
W takim razie to nie jest simlock a uszkodzony eep .
Wiec nie wiem dlaczego odblokowujesz uszkodzony telefon .
Trzeba go naprawic ( manual jest do pobrania na dole exe , krok po kroku )
Po przeprowadzeniu naprawy telefon jest bez locka i ma wyresetowane wszystkie liczniki . Oczywiscie mozesz tez dograc lang taki jaki klient chce aby byl w telefonie.
- World First !!! Added LG KC910, LG KC910i 2009 with new protection
- Added Huawei UMG181, E1808, E1820 data card unlocking by code reading
- SMTi Server update only
- SMTi exe update no needed
trafiłmi sie sagem myx-1trio na simlocka i polski wiec wrzuciłem plik myX-1t_JA3,VG 120705 0950(03 58 01)_252208007 (Poli; Engl).ufl zaznaczylem celar net lock , write firmaware , finalise flach, relac eprom , wszystko poszlo ok wgrało sie ale nie ma tresci na wyswietlaczu czy ktoś może powiedziedzieć w czym problem ?? może którejs opcji nie zaznaczylem ??
trafiłmi sie sagem myx-1trio na simlocka i polski wiec wrzuciłem plik myX-1t_JA3,VG 120705 0950(03 58 01)_252208007 (Poli; Engl).ufl zaznaczylem celar net lock , write firmaware , finalise flach, relac eprom , wszystko poszlo ok wgrało sie ale nie ma tresci na wyswietlaczu czy ktoś może powiedziedzieć w czym problem ?? może którejs opcji nie zaznaczylem ??
Jedynie co źle zanaczyłeś to recalc eeprom bo powinno być zaznaczone repair eeprom, ale treść na lcd powinna być.
Sprawdź sam lcd czy się coś nie rozłączyło (nie pamiętam czy jest lutowany czy wpinany) jak przykładałeś TP.