Mam komputer Clevo d47OK (laptop) problem mógl nastapić po nieudanej próbie backupa wtedy po raz 1 wyskoczył mi blue screen , na drugi dziń doszło kilka razy na chwilkę do drastycznego spowolnienia widać było jak kursor skacze itp tragedia , pózniej juz było tylko gorzej ciach blue screen restart (zrzucanie pamięci ) . Myślałem ze to dysk bo zaczął sie zawieszac co go tyrpłem itp pisze pyk zawiesza sie udeże go lekko odwiesza sie i tak w kółko (wiec to mechaniczne uszkodzenie) no to mysśle dysk ale zawiesił się zanim bios wystartował :/ to juz raczej nie dysk wypiołem dysk no i biała plansza sie pojawia zanim napisy wyskocza jak sie go stuknie leci dalej :/ . Czy wie ktoś co to może być :/
Od zwsze był problem z grafika a mianowicie filmy nie chodziły na przyspieszeniu sprzetowym (wieszał się) trzeba było wyłączać przyspieszenie do filmow a włączć do gier . Aaa i kilka razy jak grałem na władcy pierścienia to wyskoczyły takie paski w zdłóz monitora co to ??? i po restarcie wracało do normy .
rozkreciłem go czyscłiem i jedyne co mnie niepokoi to 2 luty pod kością ram dosyc sie nagrzały i delikatnie przysmazyły , kalifonia czy coś takiego sie wytrąciło taki biały osad sypki ,
Prosze pomożcie bo ostatnio mam same wydatki ((((
jak bym chciał mu styki przeczyscic to jak ???? przelecieć go szczoteczka do zebow czy co ?
myslałm by go sieknąć tak raz a konkretnie ale wtedy mógł by całkiem paść
Proszę niezwłocznie poprawić WSZYSTKIE błędy oraz przeredagować post tak, aby napisany był w języku POLSKIM. Proszę dokonać tego PRZED napisaniem kolejnego postu. W przeciwnym przypadku usunę wątek z Forum.
[jankolo]
Od zwsze był problem z grafika a mianowicie filmy nie chodziły na przyspieszeniu sprzetowym (wieszał się) trzeba było wyłączać przyspieszenie do filmow a włączć do gier . Aaa i kilka razy jak grałem na władcy pierścienia to wyskoczyły takie paski w zdłóz monitora co to ??? i po restarcie wracało do normy .
rozkreciłem go czyscłiem i jedyne co mnie niepokoi to 2 luty pod kością ram dosyc sie nagrzały i delikatnie przysmazyły , kalifonia czy coś takiego sie wytrąciło taki biały osad sypki ,
Prosze pomożcie bo ostatnio mam same wydatki ((((
jak bym chciał mu styki przeczyscic to jak ???? przelecieć go szczoteczka do zebow czy co ?
myslałm by go sieknąć tak raz a konkretnie ale wtedy mógł by całkiem paść
Proszę niezwłocznie poprawić WSZYSTKIE błędy oraz przeredagować post tak, aby napisany był w języku POLSKIM. Proszę dokonać tego PRZED napisaniem kolejnego postu. W przeciwnym przypadku usunę wątek z Forum.
[jankolo]