Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    djbasen
    Level 11  
    Jo
    Właśnie zakupiłem Yarisa 1,3 z 2002 roku z orginalnym radiem cd. Moje pytanie brzmi: Jak wymotowac te radio, od czego zacząc ? czy jest w nim wyjscie na wzmacniacz lub na subwofer, jak tak to jakie kable ?
    oraz gdzie sie moge wpiac z mp3 żeby nie tracic zbytnio na jakosci dźwieku.
    Pozdro, licze na waszą pomoc.:D[/b]
    TYTUS...
    Level 32  
    Samo mp3 to juz jest pomyłka z dzwiekiem a wrzucając to jeszcze przez jakieś zewnętrzne odtwarzacze to wogóle ... no chyba że chcesz robić dużo hałasu. Ja bym juz wybrał radio z mp3
    robson@
    Level 18  
    To jest radio które niema wyjscia na wzmacniacz czyli nie posiada wyj cinch.jedynie pozostaje Ci podpiecie tuby z wyjscia głosnikowego.jak chodzi o demontaż to trzeba zdjąc najpierw ramke tą dookoła radiai przełaczników .Jak to zdejmiesz to pod nią pojawia sie śruby wtedy juz bedziesz widzial jak odkrecic .Tylko to radio jest specyficzne i sklada sie z dwoch cześci stanowiących jena całośc.Samochod jak i radio trudne do rozbudowy systemu audio.Zakładałem kiedyś inne radio w miejsce szufladki pod obecnym radiem ale trzeba otwor powiekszyc noi stare radio musi zostać bo czy dziure po nim zamaskowac?

Dodano po 1 [minuty]:

To jest radio które niema wyjscia na wzmacniacz czyli nie posiada wyj cinch.jedynie pozostaje Ci podpiecie tuby z wyjscia głosnikowego.jak chodzi o demontaż to trzeba zdjąc najpierw ramke tą dookoła radiai przełaczników .Jak to zdejmiesz to pod nią pojawia sie śruby wtedy juz bedziesz widzial jak odkrecic .Tylko to radio jest specyficzne i sklada sie z dwoch cześci stanowiących jena całośc.Samochod jak i radio trudne do rozbudowy systemu audio.Zakładałem kiedyś inne radio w miejsce szufladki pod obecnym radiem ale trzeba otwor powiekszyc noi stare radio musi zostać bo czy dziure po nim zamaskowac?