Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Aristo, nie można uzyskać obrazu z s-video.

28 Sty 2007 12:23 1219 6
  • Poziom 10  
    Witam
    nie mogę uzyskać obrazu z svideo , ani we właściwościach ekranu nie pojawia się telewizor tylko monitor domyślny
    próbowałem już różnych sterów
    co jest nie tak ?
    pozdrawiam

    Dodano po 5 [minuty]:

    zapomniałem .. aristo 2500 układ sis 650 .....
  • Poziom 10  
    ??? nikt nic nie wie ?
  • Poziom 12  
    Sprawdź czy odpowiednio podłączone są wszystkie kable,a następnie zainstaluj najnowsze sterowniki ze strony producenta.
    Pozdrawiam
  • Poziom 13  
    miałem podobny problem
    1-podłacz tv i komputer - przy wyłaczonym komputerze
    2-uruchom komputer
    3 włącz własciwości karty graficznej
    4-w moim przypadku zakładka DRIVE MODE SETTING
    5-nastepnie przycisk DISPLAY DEVICES DETECTION

    powinien pojawić się TV w drugim okienku no i sprawa rozwiazana

    Oczywiście to było w moim przypadku ARISTO 2600F
    może Tobie sie uda
    pozdrawiam
  • Poziom 21  
    Nowe sterowniki i po problemie :D
    Ustawić we właściwościach ekranu na co ma kierować sygnał. Ustaw sobie że ma być sygnał na pierwszy jako VGA a drugi TV. Klawiszem "Fn" + "F7" przełączysz sobie LCD albo drugi monitor.
    Dla TV pracującego jako jedyny wyświetlacz ustaw częstotliwość odświeżania na 50Hz i kolory na 16 bitów. Powinno dać się oglądać filmy na TV :)
  • Poziom 10  
    lipa ;( nic nie skutkuje ... jako drugi monitor mam tylko częstotliwość odśierzania 60Hz i tryb 800*600
  • Poziom 21  
    Obstawiam sterowniki jednak :D